ترس از کنکور

سلام...من امسال کنکور دارم و هنوز آمادگی لازمو ندارم از طرفی امید ندارم واقعا میشه راهنماییم کنین میترسم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. با آرامش روزهای باقیمانده را درس بخوانید . اگر موفق شدید که خیلی خوب است. اگر موفق هم نشدید سال دیگر و سالهای دیگر. شما الان 19 سال دارید. تا 50 یا 55 یا 60 یا 65 سالگی می توانید فعال باشید.  اگر شما بتوانید در یک رشته مورد علاقه تا 30 سالگی یک مدرک بگیرید و باسواد باشید می توانید این 20 تا 35 سال کار کنید. پس حتما لازم نیست امسال قبول بشید. چیزی که مهم هست این است که به یک رشته مورد علاقه هدایت شوید. حتی رفتن به دانشگاه هم الزامی نیست. برخی کارهای هنری و ورزشی و فنی هم در حد مدرک دانشگاهی ارزش دارند.