با سلام

جواب پزشکی قانونی من که مربوط به نوزاد 37 هفته بود اومد.علت فوت:نارسایی تنفسی متعاقب خونریزی مغزی در زمینه ناهنجاری مادرزادی مغزی (هیدروسفال) .میشه لطف کنید نظرتون رو بگید و من برای اقدام به بارداری باید چیکار کنم .تحت نظر چه دکتری باشم و چه آزمایشاتی رو باید بدم.و ایا امکان داره بچه بعدی هم این مشکل رو داشته باشه؟خواهش میکنم جواب بدید.ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

جنین شما هیدروسفالی داشته و به این دلیل زایمان سخت بوده است .

احتمال بروز مجدد ان در حاملگی بعدی بیش از افراد عادی است .ولی در کل احتمال بروز مجدد زیاد نیست و بیش از 95 درصد احتمال دارد که جنین بعدی نرمال باشد . قبل از اقدام به بارداری باید باید روزانه یک قرص اسید فولیک 5 بخورید و توسط متخصص زنان ویزیت شوید .