سلام دختری هستم ۱۶ ساله از بی اعتمادی خانوادم به خصوص مادرم به شدت رنج میبرم.نه میزارن با دوست صمیمیم بیرون برم نه میزارن من اپلیکیشن های تلگرام یا اینستا رو نصب کنم به خدا دیگه خسته شدم خانواده بنده فقط بزرگ شدن رو در انجام دادن کار خونه میبینن ..هرچی بزرگتر میشم فقط وظایفی مثل ظرف شستن و .. بهم اضافه میشه .. محدودیت هام هیچ تغییری نکرده .. هنوزم باهام مثل یه دختره ۱۰ ساله رفتار میکنن مادرم فکر میکنه من ۲ دقیقه گوشی میگیرم دستم دارم با یه پسر چت میکنم .. اگه ۱ ساعت در اتاقم بسته باشه فکر میکنن دارم کار خلاف انجام میدن .. اگه بخوام تا سر کوچه برم فکر میکنه با دوست پسرم قرار دارم .. بخدا دارم دیوونه میشه از این شکاکی مادرم با اینکه تاحالا من هیچ کار اشتباهی نکردم .. نه با پسری دوست بودم نه چت کردم و نه هیچوقت توی فضای مجازی دنبال حاشیه بودم در تیزهوشان درس میخونم و فقط فکر و ذکرم درسه .. اما مادرم اصلا بهم اعتماد نمیکنه اصلا

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۶ جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
بدون عصبانیت با مادرتان صحبت کنید و اگر نیازی دیدید بهتر است با مادرتان به روانشناس نوجوان مراجعه کنید. با مادرتان آرام آرام راجع به احساساتتان صبحت کنید و آن ها رو مورد شماتت قرار ندهید اگر نمی توانید صحبت کنید برایش نامه بنویسید یا ویس بگیرید.
می توانید مطالب مرتبط به بحران های دوره ی نوجوانی را به مادرتان معرفی کنید.
موفق باشید.