ترک خود ارضایی در نوجوانی

سلام من ۱۴ سالمه و به خود ارضایی عادت کردم اما نمیدونم چجوری ترکش کنم و از هر سایتی پرسیدم دقیق متوجه نشدم میشه لطفا راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۴ جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
از لحاظ علمی در این سن خودارضایی مشکلی ندارد. مگر این که این عمل به صورت وسواس گونه و در تعداد دفعات زیاد اتفاق بیفتد که به آلت تناسلی آسیب بزند. اگر این حالت نباشد طبیعی است ولی از لحاظ شرعی و اسلامی مورد قبول نیست. ترک آن در دوران نوجوانی سخت است ولی شما سرگرم کردن خود می توانید کم کم ترک کنید.
موفق باشید.