وکالت دادن به همسر و پشیمانی از آن

سلام من 21 سالمه 9 ساله که متاهلم با شوهرم مشکل دارم سال پیش شوهرم گفت که باید بیای باهام من بهت وکالت بدم گفتم چرا گفت که نمیدونم یه خونه ای رو باید بفروشم و اینا باید به یه نفر وکالت بدم واقعا از این چیزا سر در نمیاوردم که بفهمم چی میگه بعد رفتیم محضر اونجا کاراشو کردو یه برگه آورد داد به من که عنوانش نوشته شده بود سند وکالت فروش اموال غیر منقول منم همین عنوانشو خوندم گفتم همینه دیگه امضاء کردم بعد دیروز داشتم خونه رو تمیز میکردم همون برگه ای که امضا کرده بودمو دیدم ولی موکل خودم بودم و وکیل هم شوهرم مورد وکالت هم خونه ای هست که داخلش زندگی میکنم این خونه دو دونگش به نامه من از 6 دونگ. اصلا در مورد خونه و جایی که اون گفته بود نبود. یعنی اون وکالت اون دو دونگ  منو داره؟  الان نمیدونم چیکار کنم چجوری باید باطلش کنم خواهشا یه راه حلی بدین؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
طبق اظهاراتی که گفتید ، ظاهرا وکالت فروش قدرالسهم خویش را به همسرتان دادید ، لذا پیشنهاد می شود قبل از هر اقدام یا اعتراضی ، با ارائه نسخه ای از آن به وکیل و بررسی اختیارات مندرج در آن نسبت به عزل ایشان(در صورت قابل عزل بودن) و یا ابطال آن و یا انتقال ملک یا هر اقدام دیگری(در صورت بلاعزل بودن) که با مشاوره حقوقی به آن رسیدید عمل و اقدام نمائید .
موفق باشید