2783
خوابیدن با لنز قرنیه را سوراخ می‌کند!

خوابیدن با لنز قرنیه را سوراخ می‌کند!

1397/05/30 بازدید788
نی نی سایت: وقتی خواب چشم‌ها را گرم می‌کند و پلک‌ها سنگین می‌شوند، باز کردن پلک و خارج کردن لنزهای چشم کار چندان جذابی نیست.
اما باور کنید به سختی‌اش می‌ارزد چراکه به گفته مرکز بیماری‌های آمریکا، خوابیدن با لنزهای تماسی می‌تواند احتمال عفونت چشمی را 8 برابر افزایش دهد.

بر اساس آمارهای موجود 45 میلیون آمریکایی از لنزهای اصلاحی استفاده می‌کنند و عفونت‌های چشمی می‌توانند باعث آسیب دائمی به چشم شوند.
حدود 75 درصد آمریکایی‌ها دچار ضعف بینایی هستند که بیشترشان از عینک استفاده می‌کنند اما 11 درصدشان از لنزها برای اصلاح ضعف بینایی خود استفاده می‌کنند.

لنزهای تماسی نسبت به عینک، خوبی‌هایی دارد؛ به خصوص برای ورزشکارها یا افرادی که در فضاهای باز کار می‌کنند و به این ترتیب امکان شکستن عینک و دردسرهایش وجود ندارد.

اما چشم‌ها عضو بسیار حساسی هستند که علاوه بر تغذیه خوب، نیاز به تعادل نمک و اکسیژن دارد. لنزهای تماسی به بهبود بینایی کمک می‌کنند اما یکی از عوارض لنز می‌تواند خفگی کره چشم باشد؛ به خصوص اگر برای مدت طولانی روی چشم بمانند.

بدون اکسیژن کافی، چشم‌ها در مقابل تمام حرکات باکتری‌ها حساس می‌شوند؛ چه باکتری‌هایی که به صورت مسالمت‌آمیز روی پوست یا در دهان زندگی می‌کنند، و چه بقیه باگ‌ها (موجودات میکروسکوپی) مثل سرخجه یا حتی بیماری‌های مقاربتی که هیچ ربطی به چشم ندارند.

پرده ملتحمه که خارجی‌ترین غشای مخاطی چشم است، سطح آن را پوشانده و به طور معمول می‌تواند از چشم در برابر مهاجم‌ها دفاع کند. اما کمبود اکسیژن این سیستم دفاعی را ضعیف کرده و باعث باز شدن سوراخ‌های ریز روی سطح قرنیه می‌شود و به این ترتیب راه برای نفوذ باکتری‌ها باز می‌شود.

به همین خاطر انجمن پیشگیری از بیماری‌های آمریکا نسبت به خوابیدن با لنزهای تماسی هشدار داده است؛ ماندن لنز تماسی روی چشم در طول ساعات طولانی خواب می‌تواند بیشترین آسیب را به چشم‌ها برساند.

منبع: DailyMail

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha
2788

پربازدیدترین ها