2783
تقسیم چاقی با نی‌نی

تقسیم چاقی با نی‌نی

1394/09/18 بازدید6595

نی‌نی سایت: رژیم گرفتن در دوران بارداری از آن دسته کارهایی است که معمولا نگاه منفی به آن می شود. اصولا توصیه نمی شود که در این دوران مهم که قرار است پایه و اساس زندگی انسان دیگری ریخته شود به هر دلیلی از جمله لاغر شدن رژیم غذایی خاصی دنبال شود چون حاملگی زمان مناسبی برای رژیم گرفتن محسوب نمی شود. بر اساس یک روند طبیعی، در طول دوران بارداری بین 11.5 تا 16 کیلوگرم بر وزن مادر افزوده می شود.
بخش قابل توجهی از افزایش وزن در دوران بارداری مربوط به وزن گرفتن جنین است که با بزرگ شدن رحم، جفت و افزایش ترشحات رحمی همراه می شود. اما این افزایش وزن پس از به دنیا آمدن نوزاد باید به سرعت از بین برود و اگر همچنان ادامه داشته باشد باید اقدامی برای رفع این مشکل انجام داد.

به طور میانگین در طول دوران حاملگی بدن روزانه به 2500 کالری نیاز دارد. فراموش نکنید که این رقم برای سایر مواقع (به جز دوره بارداری) 2100 کالری است. نیاز بدن به کالری های بیشتر که در واقع نیازهای غذایی جنین را تأمین می کند کاملا اجتناب ناپذیر بوده و هرگونه کوتاهی در این خصوص می تواند تبعات جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد.
در طول این دوران فیزیولوژی بدن تغییر می‌کند. این امکان وجود دارد که سطح قند خون در بین وعده های غذایی به میزان چشمگیری کاهش یابد. به همین دلیل است که بسیاری از زنان باردار احساس گرسنگی شدیدی کرده و دوست دارند که در فواصل وعده‌های اصلی از میان وعده‌های غذایی نیز استفاده کنند. پس توصیه می‌شود که هرگز به کاستن از وزن بدن در دوران حاملگی فکر نشود.
هر چه زن باردار در دوران حامگلی بهتر و کامل تر بخورد، بهتر می تواند نیازهای غذایی جنین را تأمین کند و در نتیجه رشد فرزندش در بهترین سطح ممکن ادامه می یابد. البته باید به این نکته هم توجه داشت که بر اساس یک روند خاص که برای هر جنینی روی می دهد، او نیازهای غذایی خود را با بالاترین بهره‌وری ممکن از مواد غذایی که مادر می خورد تأمین می کند. در نتیجه اگر زن باردار در این دوران حساس رژیم لاغری را دنبال کند، بیشتر از آنکه به جنینش لطمه می‌زند به خود صدمه وارد می کند. در واقع زن بارداری که رژیم لاغری می گیرد به شدت سلامت خود را در معرض خطر قرار می‌دهد حال آنکه جنین در درجه بعدی قرار دارد.
به زنان بارداری که به تناسب اندام خود توجه زیادی می‌کنند می‌گوییم که در این دوران به چیزهای بزرگتری فکر کنند. یادتان باشد که افزایش وزن دوران حاملگی موقتی است و پس از زایمان اثری از آن نخواهد بود. به جای اینکه در این دوران به فکر لاغرتر شدن باشید، از زمان بهترین استفاده را کرده و سعی کنید سبک زندگی بهتری را برای آینده برنامه‌ریزی کرده و بهتر و مؤثرتر بخورید.
همواره به بهتر خوردن فکر کنید تا مصرف کالری‌های کمتر.  

ارسال نظر شما

login captcha
سلام.من در 6ماه اول بارداری 12کیلو اضافه کردم.که خیلی زیاد بوده و این افزایش وزن غالبا باید در سه ماه سوم باشه لطفا بگید در سه ماهه آخر چی مصرف کنم تا علاوه بر وزنگیری خوب جنین به وزن خودم اضافه نشه.خیلی نگرانم
2788

پربازدیدترین ها