2737
2739
کباب مرغ سوخاری سینه مرغ 2 عدد . سس مایونز یا ماست چکیده 1/2 لیوان . پودر سوخاری 1/2 لیوان پودر آویشن 1 قاشق چایخوری . روغن مایع برای سرخ کردن . نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه : سینه های مرغ را یک اندازه خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس سس مایونز یا ماست چکیده ، پودر اویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مواد باهم ترکیب شوند ؛ پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند روی کاسه را بپوشانید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید. پس از 1 ساعت کاسه را از یخچال خارج کنید و مرغ ها را به سیخ بکشید ( تعداد تکه هایی که در سیخ میکشید یک اندازه باشد ) ، سیخ های کباب را پس از آماده شدن داخل آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح مرغ ها به آرد سوخاری آغشته شود. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا داغ شود سپس سیخ های مرغ را داخل روغن قرار دهید و اجازه دهید مرغ ها سرخ و طلایی شوند سپس برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ و طلایی شود ، پس از سرخ شدن کباب ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی کباب ها گرفته شود سپس بهمراه سس و سالاد دلخواه سرو کنید.
باران بهانه است
آسمان را هوس بوسه زدن بر خاک است
کرم شیر شیر : 2 لیوان شکر : نصف لیوان خامه : 75 گرم (3 قاشق غذا خوری) ژلاتین :3 قاشق مربا خوری وانیل : نوک قاشق چای خوری شکر را در شیر را روی حرارت کاملا حل میکنیم ژلاتین را با یک چهارم لیوان آب بصورت بن ماری آماده کرده و به شیر و شکر اضافه میکنیم مواد رو میگزاریم تا خنک شود خامه و وانیل رو اضافه میکنیم (کرم شیر را برای سفیده نیمرو و خط انداختن بین لایه های ژله استفاده میکنیم) کرم شکلاتی به مواد بالا دو قاشق سوپ خوری پودر کاکاءو و یک قاشق مربا خوری پودر ژلاتین اضافه کنید و بقیه مراحل مثل هم هستش کرم نسکافه بجای پودر کاکاءو پودر نسکافه بریزید هر سه تا کرم درست کنید بزارید نیم بند بشه و بعد لایه لایه بریزید داخل قالب لایه اول که ریختین بزارید کمی خودش رو بگیره بعد لایه دوم همینجور ادامه بدین تا مواد تموم بشه
باران بهانه است
آسمان را هوس بوسه زدن بر خاک است
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2742
کاپ کیک پیتزا گوشت 100 گ تخم مرع 2 عدد قارچ و فلفل دلمه مقداری روغن مایع 1/8پ ماست 1/4پ آب 1/4پ آرد 1/2 پ من در حدی ریختم که مثل مایه کیک شه نشاسته ذرت 1/8پ آویشن 1/4ق چ نمک 1/4ق چ ب پ 1/2ق سوپ خوری مایه ماکارونی را آماده کرده و کنار گذاشته تخم مرع را به همراه روغن و نمک و آویشن و ماست و آب با همزن برقی میزنیم سپس آرد و بکینگ پودر و نشاسته درت را الک کرده و با مواد مخلوط میکنیم قالب مافین را چرب کرده و مواد را بین 12 قالب توزیع میکنیم وسپس روی آن مایه ماکارونی و سپس پنیر پیتزا و بعد روی آن فلفل دلمه ای میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده به دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته تا زمانی که پنیر پیتزا طلایی شود
باران بهانه است
آسمان را هوس بوسه زدن بر خاک است
کالباس مواد لازم: سینه مرغ بدون استخوان (خام)... 1 عدد متوسط سیر 3 حبه یا پودر سیر(به میزان لازم) زرده تخم مرغ 1 عدد شیرخشک صنعتی (از لوازم قنادی فروشی خریدم ): 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری سر خالی دونه ای فلفل سیاه به مقدارکمی نمک 1 قاشق چایخوری پر جوزهندی نصف قاشق مرباخوری زنجبیل یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده یا پودرهل ساییده نصف قاشق مرباخوری روغن مایع 2قاشق غذاخوری هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی 1 عدد قارچ پخته و ریز شده مکعبی 2 عدد متوسط پودر گشنیز و پودر پاپریکا و فلفل قرمزبه مقدارلازم) پنیر موتزارلا لوله ای در صورت تمایل مغز پسته درصورت تمایل طرز تهیه : سینه مرغ رو همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم. شیر خشک صنعتی و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم. بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کرده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم. قارچ و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم. {کمی کاغذ روغن رو چرب میکنیم } موادشو تو کاغذ روغنی مخصوص شیرینی پزی پهن میکنیم وسطشم پنیر پیتزا لوله ای دراز بریده روی موادشو میریزیم . وبعد به کمک کاغذروغنی صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و بعد روی ان سلیفون بعد دو طرف (سرو ته پلاستیک) رو بگیریم و مثل شکلات بپیچونیم (به این شکل مشکل مضر بودن نایلون هم نداره) سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه و کاغذر روغن رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم...نووش جان/ دستور خاطره با یکم تغییر نکته: میتونید از دستگاه بخارپز استفاده کنید اگه بخار پزندارید یه دیگ آب رو بزارید بجوشه روش یه آبکش فلزی بزارید و بعد کالباس رو داخلش بزارید در دیگ رو بزارید این میشه بخارپز کردن میتونید ازادویه ها میخک و پودرکاری استفاده کنید در صورت تمایل پودر تخم گشنیز با پودر خردل قاطی کنید و بریزید هویج / قارچ / فلفل دلمه های رنگی/باقلا یا پسته .....مقدار و تنوعش به ذائقه خودتون بستگی داره. واقعا قانونی وجود نداره ...هر چی دوست دارین وسطش بزارین استفاده از جوز و میخک هم عطر خاص کالباس رو بیشتر بهش میده. هرچی بیشتر تو یخچال باشه بهتره خنک ترخوشمزه تره
این باقلوا یکی از آسان ترین و خوشمزه ترین دسرى هست که شما میتونید تهیه کنید مواد لازم: 500gr phyllo pastry (خمیر یوفکا) 130gr(کره) 500gr(شکر) 150gr(پودر پسته و گردو) 1/2 (کاپ روغن مایع) 1(لیوان آب) اول شربت را آماده میکنیم یک لیوان آب را به همراه ٥٠٠ گرم شکر داخل ظرف ریخته و روی حرارت میگذاریم به محض اینکه به نقطه جوش رسید یک قاشق آب لیمو ترش را به مخلوط آب و شکر اضافه میکنیم و بعد از چند ثانیه از روی حرارت بر میداریم در ظرف دیگر کره را روی حرارت ملایم گذاشته و با روغن مایع مخلوط میکنیم یک سینی مسی یا ظرف مورد نظر را با مخلوط کره و روغن چرب میکنیم و شروع میکنیم به پهن کردن لایه به لایه خمیر یوفکا هر لایه را هم چرب میکنیم با قلمو یا پشت قاشق بعد از ١٠ لایه دوباره چرب میکنیم و مخلوط پودر پسته و گردو را روی لایه دهم میریزیم (مقداری از پودر را برای تزیین روی باقلوا نگه دارید)و دوباره لایه گذاری را شروع کنیم مثل قبل تا خمیرتان تمام شود حدودا ٥ تا ٦ لایه میشود و بعد به طور لوزى لوزى یا مربع با یک چاقو بسیار تیز شروع به کات کردن میکنیم و اضافه ى کره آب کرده را روی باقلوا ها بریزید به طور یکنواخت و سینی را داخل فر گذاشته(از ١٠ دقیقه قبل از گذاشتن فر را روشن کنید با ١٨٠ درجه)و بعد از ٣٠ دقیقه بیرون بیاورید هم روی باقلوا هم زیر باقلوا باید طلایى شود بعد از ٣ الی ٤ دقیقه شربت را اضافه کنید و بعد از نیم ساعت آماده خوردن است واقعا من که عاشقشم و امیدوارم شما هم درست کنید و مطمئنا خوشتون میاد
2740
طرزتهیه کیک سیب و دارچین مواد لازم شکر 1 پیمانه روغن مایع 2/1 پیمانه کره 2/1 پیمانه تخم مرغ 3 عدد ماست 1 پیمانه آرد 2 پیمانه بیکینگ پودر 1 ق غ سیب 3 عدد پودر دارچین 1 ق م مغز پسته مقداری طرز تهیه شکر را با مخلوط روغن و کره بزنید تا سفید شود . تخم مرغها را یکی کی با مواد مخلوط کنید . ماست را نیز بیفزایید .آرد و bp را با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن با سایر مواد ترکیب کنید ..اگر گلوله های آرد باز نشد با درجه کند همزن کمی بزنید مواد را در قالب 35× 25ریخته و سیب ها را که پوست کنده و ورقه نمودید روی مایع کیک بچچینید و سطح آن را دارچین و مغز پسته بپاشید و به مدت 1 ساعت در فر 350 درجه قرار دهید .
🍀طرز تهیه نخودفرنگی کنسروی 🍀 با این روش می توانید نخود فرنگی را با حفظ خواص اصلی آن، ماهها در یخچال نگهداری کنید و در هنگام مصرف فقط کافی است درب شیشه را باز کنید بنابراین نیازی به نگهداری نخود فرنگی در فریزر و جوشانیدن هنگام مصرف نیست. در ضمن مزه بسیار دلپذیری دارد. پوسته نخود فرنگی را شکافته و نخود فرنگی ها را دان کنید. سپس آن را بشویید. در شیشه‌های دهان گشاد مثل شیشه کشک یا سس، تا گردن شیشه نخود فرنگی بریزید. مقداری آب را جوشانیده و بگذارید سرد شود. به میزانی نمک به آب اضافه کنید که لب شور شود. شیشه حاوی نخود فرنگی را با این آب پر کنید. در قابلمه ای شیشه ها را چیده و مقداری آب سرد در قابلمه بریزید. شیشه‌ها به صورت درباز باشد. روی حرارت بگذارید و از زمانی که آب داخل قابلمه شروع به قل قل زدن کرد، نیم ساعت بگذارید بجوشد. در این حین آب داخل شیشه‌ها هم قل قل می‌زند. وقتی نخود فرنگی نرم شد اگر آب داخل شیشه‌ها کم شده بود از آب جوشیده سردشده لب شور، برای پر کردن شیشه استفاده کنید. اکنون درب شیشه‌ها را ببندید و بگذارید 15 دقیقه دیگر نیز بجوشد. کنسرو نخود فرنگی آماده است. می توانید بعد از سرد شدن در یخچال نگهداری کنید. نکته: بعد از مرحله پایانی پخت، شیشه ها را از قابلمه خارج نکنید بگذارید آب کاملاً سرد شود بعد شیشه‌ها را خارج کنید در غیر اینصورت شیشه‌ها بر اثر سرد و گرم شدن محیط ترک می‌خورد.
باران بهانه است
آسمان را هوس بوسه زدن بر خاک است
کیک زبرا بدون فر تخم مرغ : 3 عدد شکر : یک ونیم پیمانه وانیل : 1/4 قاشق چایخوری روغن مایع : 1 پیمانه شیر یا آب : 1 پیمانه آرد : دو نیم پیمانه+ 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر : 2 قاشق مربا خوری ( سرخالی) پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل را توی ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید.تا کرمی رنگ و کش دار بشه. روغن را به آن اضافه کنید. سپس شیر یا آب را به مخلوط بیافزایید. مواد کف دار و شل میشه که بعد از اضافه کردن آرد درست میشه..نگران نشید. دو نیم لیوان آرد و بکینگ پودر را به مواد بالا اضافه میکنیم..فقط حواستون باشه تا زیاد هم نزنید چون پف کیک گرفته میشه. حالا مواد آماده شده رو توی دو تا کاسه تقسیم میکنیم اینجا به یکی از کاسه ها آرد و به دیگری پودر کاکائو اضافه میکنیم ظرفی که چرب کردیم را آورده و یک ملاقه از مایه سفید رنگ میریزیم. حالا از مواد کاکائویی یک ملاقه وسط مواد سفید میریزیم.و این کار را ادامه میدهیم تا مواد تمام شود. در این مرحله با فرو کردن خلال دندان از دیواره به سمت مرکز طرح دارش میکنیم بعد روی گاز میزاریم زیرش شعله پخش کن میزاریم. نیم ساعت اول درش رو بر ندارید پفش نخوابه من از این دستور استفاده کردم فقط کاکایو روحذف کردم وموادشم به پنج قسمت تقسیم کرد ی ظرف رنگ نزدم وبی رنگ بود اون چهارتاراهم یکی قرمز یکی سبز یکی ابی یکی زرد ریختم وبه ترتیب اول بی رنگ که همون موادمون بودو ریختم بعد ابی بعدسبز بعد قرمز بعد زرد همینجور تا اخر
باران بهانه است
آسمان را هوس بوسه زدن بر خاک است
Hünkarın Gözdesi Tatlısı دسر سوگلی سلطان شیر 1.5 کیلو گرم آرد 4 قاشق غذا خوری شکر 1.5 پیمانه فنجان کرم شانتی 1 بسته بیسکویت به میزان لازم بیسکوییت مادر میوه به میزان لازم کیوی، توت فرنگی،موز، گیلاس و.. ژله توت فرنگی به میزان لازم یا آلوئورا که با مخلوط آب گیلاس یا آلبالو درست شده طرز تهیه : شیر و آرد و شکر را مخلوط کرده روی حرارت هم میزنیم تا فرنی مانند شود. یک بسته کرم شانتی را بایک لیوان شیر بهم زده و کرم شانتی را به مواد اضافه می کنیم و هم میزنیم. بیسکوئیت مادر را تکه تکه کرده و درون ظروف بلور بستنی خوری قرار میدهیم بعد روی آن مواد را اضافه می کنیم بعد روی آن لایه ای از میوه های مختلف قرار داده.بعد ژله توت فرنگی یا در صورت تمایل ژله آلوورائی که با آب آلبالو مخلوط شده و آماده شده را روی مواد میریزیم و در یخجچال میگذاریم تا خود را گرفته و برای سرو آماده شود.
باران بهانه است
آسمان را هوس بوسه زدن بر خاک است
پیراشکی قارچ و گوشت در ساندویچ ساز مواد لازم داخل پیراشکی: گوشت چرخ کرده………………………..۲۰۰ گرم پیاز………………………………………۱ عدد فلفل دلمه ای…………………………… نصف فلفل نمک و فلفل …………………………….به میزان لازم قارچ……………………………………..۲۰۰ گرم پنیر پیتزا ………………………………. در صورت تمایل به میزان لازم مواد لازم برای خمیر: تخم مرغ……………………………..۲ عدد روغن………………………………….نصف پیمانه شیر…………………………………۱ لیوان بکینگ پودر ………………………….۱ قاشق مربا خوری آرد……………………………………۱ پیمانه نمک…………………………………..نصف قاشق مربا خوری طرز تهیه : طرز تهیه مواد میانی : اول پیاز را داخل ماهیتابه ریخته و تفت میدهیم . سپس فلفل دلمه و گوشت چرخ کرده را به همراه نمک و فلفل نیز به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم. در ظرف جداگانه قارچ های خرد شده را با اندکی روغن با حرارت بالا تفت میدهیم . وقتی قارچ ها اندکی سرخ شد و آب آن کاملا خشک شد به مواد اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. طرز تهیه خمیر : تخم مرغ ها را در یک کاسه گود بریزید و با همزن برقی یا چنگال هم بزنید. روغن را اضافه کنید و دوباره هم بزیند. شیر را هم بریزید و سپس بکینگ پودر و آرد را اضافه کنید. دقت کنید که آرد را کم کم به مواد اضافه کنید . نکته۱: اگر تا قبل از اینکه تمام آرد رو بریزید، متوجه شدید که مقدار خمیر کم است، می توانید همانجا تخم مرغ و کمی شیر و روغن اضافه کنید . نکته ۲ : این خمیر احتیاجی به استراحت ندارد. مرحله آخر: ساندویچ ساز را روشن کنید تا داغ شود. یک قاشق غذاخوری از خمیر را کف قالب ساندویچ ساز بریزید و با قاشق در قالب پخش کنید. پنیر پیتزا را روی خمیر ریخته و یک قاشق مربا خوری از مواد گوشتی را روی آن بگذارید دوباره روی آن پنیر پیتزا بریزید و با نصف قاشق دیگر از مواد خمیر روی گوشت را بپوشانید. نکته ۳: میتوانید به جای استفاده از شیر در خمیر از نصف پیمانه ماست هم استفاده کنید. نکته ۴: توجه داشته باشید خمیر این پیراشکی مثل اسنک با نان تست برشته نمی شود و خوردن آن مخصوصا برای بچه ها لذت بخش تر خواهد بود. نکته ۵: قبل از ریختن مواد داخل ساندویچ ساز کف آن را چرب کنید تا خمیر به دستگاه نچسبد.
باران بهانه است
آسمان را هوس بوسه زدن بر خاک است
چیز کیک پرتغالی مواد لازم : یک بسته بیسکویت ساقه طلایی/ کره 50 کرم/یک بسته خامه پگاه (180 گرم)/2 ق م پودر ژلاتین/1 لیوان شیر /1 لیوان شکر/یک بسته ژله پرتغالی طرز تهبه: بیسکویت ساقه طلایی با کره میکس میکنیم( البته با گوشت کوب هم میشه) .من ته قالب کمری کیسه فریزر پهن میکنم روش بیسکویت و با ته گوشت کوب یا قاشق بیسکویت را مسطح میکنم و خوب فشار میدم تا بهم بچسبند.دور قالب کمری پرتغالهای برش زده را میچینم وتو فریزر میگذارم.تا بقیه کارها را انجام بدم.شیر را میجوشانم وقتی جوشید پودر ژلاتین را اضافه کرده هم میزنم تا حل شود.از طرف دیگر خامه را تو ظرفی ریخته با شکر هم میزنم بهتر از هم زن برقی استفاده کنید.وقتی فرم گرفت شیر هم کمی خنک شده برای اینکه نبره کمی از مخلوط خامه و شکر به شیر اضافه میکنیم و هم میزنم .بعدکم کم به ظرف خامه و شکر اضافه میکنیم (مخلوط شیر و پودر ژلاتین با خامه و شکر).خوب با هم زن برقی زده کف روی ظرف را برداشته کمی پوست پرتغال رنده میکنم البته رنده درشت.روی بیسکویت آرام آرام میریزیم.(من معمولا ظرف کمری را تو یخچال اول میگذارم بعد مخلوط بالا را اضافه میکنم چون وقتی روی میز انجام میدم موقع بردن و گذاشتن تو یخچال خیلی برام سخت میشه.اینطور قالبم زیاد تکان نمیخوره و دسر عالی میشه).معمولا 3 ، 4 ساعت میخواهد تا موس خودش را بگیر ه البته با انگشت هم میشه امتحان کرد.وقتی گرفت ژله پرتغالی را با 1 لیوان آب جوش هم زده به صورت بن ماری ژله را حل میکنیم وقتی ژله یکدست شد.من چند تکه یخ ریخته تا زود خنک بشه وقتی خنک شد خیلی آرام روی موس (مخلوط خامه شیر) میریزیم. من معمولا عصر شروع میکنم میگذارم تا فردا صبح دسر خودش را بگیر. بهتر دسرها طبقاتی رادر قالبهای کمری درست کنید چون خیلی راحت در میان و فرم دسر خراب نمیشه.
باران بهانه است
آسمان را هوس بوسه زدن بر خاک است
کیک سه رنگ البته یکی از رنگهاش زیاد قابل تشخیص نیست مواد لازم آرد 2 پیمانه شیر 1 پیمانه که به دمای محیط رسیده باشد تخم مرغ 3 عدد که به دمای محیط رسیده باشد وانیل یک چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری روغن مایع نصف پیمانه شکر سه چهارم پیمانه رنگ خوراکی سبز و قرمز اسانس طالبی طرز تهیه ابتدا تخم مرغها و شکر و وانیل را با هم با هم زن می زنیم تا کاملا کش دار شود بعد شیر را اضافه نموده و خوب هم می زنیم و بعد از آن هم روغن را افزوده و با مواد مخلوط می کنیم آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و با مواد مخلوط کرده و با هم زن دستی از یک جهت هم می زنیم فقط به اندازه ای که مواد با هم مخلوط شود بعد مواد را به سه قسمت تقسیم می کنیم من از رنگهای قرمز و سبز استفاده کردم ابتدا یک سوم مواد را با رنگ قرمز مخلوط کردم و در داخل قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداخته بودم ریختم و بعد هم یک سوم دیگه که بدون رنگ بود را اضافه کردم و در آخر هم یک سوم دیگری که با رنگ سبز مخلوط کرده و اسانس طالبی را به آن افزوده بودم در قالب ریختم و در داخل فر 175 درجه ای که از یکربع قبل روشن کرده بودم گذاشتم
باران بهانه است
آسمان را هوس بوسه زدن بر خاک است
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز