2733
2734
من امروز با کیک کدوحلوایی برای اولین بار پختم چنگال که میزنم به مواد نمیچسبه ولی کیکم توش پوک نش یه حالت خیس داره.اگر هم بیشتر تو فر میذاشتم روش میسوخت.یعنی اشکال کارم از کجا بود؟
دستور یه کیک خوشمزه و راحت میخوام ...ممنون
91/10/24 یه روز برفی زمستون که دوقلوهام اومدن بغلم...(چه زود گذشت!!!)
من هنیشه پودر کیک اماده میگیرم .... به همین سادگی به همین خوشمزگی
نفس کشیدن سخته ... تو رو ندیدن سخته .... تو پیچ و تاب عاشقی .... به تو رسیدن سخته .... منو به غمام سپردی ، همه آرزومو بردی ، همه جا اسمتو بردم ، یبار اسممو نبردی ، واسه یه شب زمستون ، همه هیزومو سوزوندی ، واسه یه پنجره کور .... تویه خونمون نموندی
من از کیک های با پودر آماده خوشم نمیاد...
الان برات دستور کیکی که خودمون توو قابلمه می پزیم رو می گذارم
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است
نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است. خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



می تونی کاکائو نزنی یا به نصف موادت بزنی و نصفیش رو هم ساده بریزی روو مواد کاکائویی ت
شکر 1 لیوان
شیر 1 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
روغن جامد نصف لیوان
آرد سه صفر 3 لیوان
گلاب 1چهارم استکان
بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری پُر
پودر کاکائو به میزان لازم
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است
نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است. خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...
2742
اول شکر رو می ریزی توو ظرف گود که مد نظر گرفتی برای آماده سازی مواد کیک
بعد رووغن رو بهش اضافه می کنی که یا نصف لیوان جامد باشه یا دو سوم مایع(با جامد بهتر می شه)
خوووووووب بهم می زنی تا بشه رنگ کرم روشن
بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می کنی و هم می زنی
حالا نوبت شیر و گلاب هست
اضافه می کنی و هم می زنی
آرد رو که از قبل آماد کردی مشت مشت می ریزی و هی هم می زنی که گوله نشه(اگر با هم زن بزنی که عالی می شه-ولی بیش از حد هم نزن)
خوب که همه مواد با هم مخلوط شد و دیگه مواد یکدست شد پودر کاکائو رو اضافه می کنی(کم کم اضافه کن.هر چقدر دوست داری پررنگ بشه بریز-اگر زیاد پودر کاکائو ریختی,یکم هم شکر بریز که تلخ نشه)
خوب هم بزن و بریز توو یک قابلمه متوسط که از قبل همه جاش رو با روغن چرب کردی.
قبل از ریختن توو قابلمه شعله پلوپز گازت رو روشن کن و شعله پخش کن رو بذار روش تا گرم بشه.بعد مواد رو بریز توو قابلمه و یک دمکنی حسابی بذار براش و بذار روی شعله پخش کن و مثل دم برنج کن زیرش رو.حرارت کم
بعد از 50 دقیقه سرش رو بردار و یک چوب کبریت یا خلال دندون چند جاش فرو کن که اگر مواد کیک بهش نچسبید پخته!
فقط گازت باید تنظیم باشه و بالا پایین نباشه تا گرما به همه جا یکدست برسه و همه جا بپزه و از همه طرف پف کنه.و کیکت یک وری نشه

آماده سازی آرد:
سه لیوان آرد رو با یک قاشق غذا خوری پر بیکینگ پودر(مارک هرمین عالیه) مخلوط می کنی و سه بار الک می کنی
این کار واجبه
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است
نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است. خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...
عزیزم اگر گلاب نداری می تونی به جاش نوک قاشق چای خوری وانیل بزنی
وانیل هم نداری می تونی مغز هل 2-3تا هل رو پودر کنی بزنی

روغن مایع هم می تونه باشهش ولی دو سوم لیوان(یعنی بیشتر از جامد می شه) ولی با روغن جامد یک چیز دیگه می شه علی الخصوص لادن طلایی
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است
نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است. خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...
من هم از کیک اماده استفاده میکردم ولی طعمش دیگه خیلی برامون تکراری شد و به خوشمزگی اون کیک های خونگی نمیرسه.گفتم یه تنوعی داده باشم

نائیریکا جون منتظرم
91/10/24 یه روز برفی زمستون که دوقلوهام اومدن بغلم...(چه زود گذشت!!!)
این رو هم توی یک تاپیک نوشته یکی از کاربرا
البته من خودم درست نکردم

"زنبوری"
پست ها: 14,640
عضویت: 12/2/1388 1392/9/21 8:17 ب.ظ


طرز تهیه کیک هویج

مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۳۰۰ گرم(۵/۱ لیوان)
شکر ۳۰۰ گرم(۵/۱ لیوان)
روغن ۲۰۰ گرم
هویج رنده شده ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری(خیلی کم)
رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال ۱ قاشق چای خوری
دارچین نصف قاشق چای خوری
گردو ریز شده ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید .سپس سفیده تخم مرغها را که در ظرفی جدا ریخته بودید را با هم زن خوب بزنید تا به شکل کف سفید رنگ در بیایید ، باید سفیده را انقدر هم بزنید که وقتی ظرف را واژگون می کنید ،از داخل ظرف نریزد.سپس زرده تخم مرغ را همرا با شکر مخلوط کنید و خوب بزنید تا به رنگ کرم روشن در بیاید. سپس به ترتیب روغن و هویج ، وانیل ،رنده پوست لیمو یا پرتقال و دارچین و گردورا نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید.سپس سفیده تخ مرغ را به مخلوط اضافه کنید و با یک کفکیر چوبی آنرابه آرامی هم بزنید . بکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید و در آخر آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. قالب کیک یا ظرف نسوزی را کمی چرب کرده وقدری آرد ته آن بپاشید.مایه کیک را به طور یکنواخت در آن ریخته و قالب را در طبقه فری که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده است قرار دهید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۱ ساعت بپزد.بعد از پخت صبر کنید تا کیک سرد شود.

نکته:
هر ۱۵ دقیقه درجه حرارت فر را قدری کم کنید.مثلا در ۱۵ دقیقه دوم حرارت را از ۳۵۰ به ۳۰۰ درجه فارنهایت برسانید و به همین ترتیب تا پایان کار.
از اونجایی که حرارت فرها با هم تفاوت دارند ممکن است طول مدت پخت کیک شما از ۱ ساعت بیشتر یا کمتر باشد.بهتر است بعد از گذشت ۴۵ دقیقه با فرو کردن یک چنگال درون کیک از میزان پخته شدن آن آگاه شوید تا درصورت لزوم زمان را افزایش دهید.
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است
نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است. خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...
2738
http://lazica.blogfa.com/post-38.aspx

کیک فنجونی
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
2تا تخم مرغ
1پ شکر
1پ شیر
1/2پ روغن مایع
2پ آردو1ق م بکینگ پودر
کمی وانیل

من با دمای 180 درجه حدود 45 مین طول کشید تا بپزه البته فر من معمولا زمانش بیشتر از زمان ذکر شده توی دستورات هست شما اگه پخیدین نیم ساعته چک کنین نسوزه
من کمی نسکافه و کاکائو هم توی 1/4 موادم زدم
طعمش واقعا خوب بود و همسری خیلی خوشش اومد و سفارش داد بدرستم برای همکارش !
السلام علیک یا ابا عبدالله...
این یه دستور کیک یزدیه .. خیلی اسونه و خیلی سریع اماده میشه ... هر کی هم خورده دوست داشته


300 آرد سفید گرم
تخم مرغ 3عدد
200 شکر گرم
150 ماست گرم
175 روغن مایع گرم
بکینگ پودر یک ق سوپخوری
هل سبز کوبیده 1 ق چ

شکر -تخم مرغ- ماست و روعن مایع را در کاسه ای با همزن دستی مخلوط کنید.
در ظرف دیگری بیکینگ پودر را با آرد و هل مخلوط کرده و سپس به تدریج به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید(به مدت 5 دقیقه)
کاغذهای مخصوص را داخل قالب های فلزی کیک یزدی بگذارید . از مواد داخل قالب ها تا نیمه پر کنید و سپس قاشق یا چنگال را در روغن مایع زده و در وسط کیک ها فرو کنید.در فر با حرارت 180 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید تا روی کیکها طلایی شود
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
تا حالا فکر کردین چجوری میشه ماکارونی , این غذای خوشمزه و پر طرفدار رو تزئین کرد!
بیاین تزئینات ما رو ببینید!

*** مسابقه آشپزی دوستان کلوپ ستاره ها ***
موضوع شماره 10- ماکارونی

***لطفا حتما به سه نفر از دوستان رای دهید.***
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=51#
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=53539&PageNumber=204


تبادل اطلاعات اشپزی و پاسخ به سوالات همدیگه و گذاشتن عکس هنرهای اشپزی
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687