اول شکر رو می ریزی توو ظرف گود که مد نظر گرفتی برای آماده سازی مواد کیک
بعد رووغن رو بهش اضافه می کنی که یا نصف لیوان جامد باشه یا دو سوم مایع(با جامد بهتر می شه)
خوووووووب بهم می زنی تا بشه رنگ کرم روشن
بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می کنی و هم می زنی
حالا نوبت شیر و گلاب هست
اضافه می کنی و هم می زنی
آرد رو که از قبل آماد کردی مشت مشت می ریزی و هی هم می زنی که گوله نشه(اگر با هم زن بزنی که عالی می شه-ولی بیش از حد هم نزن)
خوب که همه مواد با هم مخلوط شد و دیگه مواد یکدست شد پودر کاکائو رو اضافه می کنی(کم کم اضافه کن.هر چقدر دوست داری پررنگ بشه بریز-اگر زیاد پودر کاکائو ریختی,یکم هم شکر بریز که تلخ نشه)
خوب هم بزن و بریز توو یک قابلمه متوسط که از قبل همه جاش رو با روغن چرب کردی.
قبل از ریختن توو قابلمه شعله پلوپز گازت رو روشن کن و شعله پخش کن رو بذار روش تا گرم بشه.بعد مواد رو بریز توو قابلمه و یک دمکنی حسابی بذار براش و بذار روی شعله پخش کن و مثل دم برنج کن زیرش رو.حرارت کم
بعد از 50 دقیقه سرش رو بردار و یک چوب کبریت یا خلال دندون چند جاش فرو کن که اگر مواد کیک بهش نچسبید پخته!
فقط گازت باید تنظیم باشه و بالا پایین نباشه تا گرما به همه جا یکدست برسه و همه جا بپزه و از همه طرف پف کنه.و کیکت یک وری نشه
آماده سازی آرد:
سه لیوان آرد رو با یک قاشق غذا خوری پر بیکینگ پودر(مارک هرمین عالیه) مخلوط می کنی و سه بار الک می کنی
این کار واجبه
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است
نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است.
خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...