سلام دوستان عزیز برای من چند کیلو پنیر تبریز از ایران اوردند ولی بدون ابشه چون توی فرودگاه اجازه نمیدن حالا نمیدونم که اب جوشیده با نمک کافی هست کپک نمیزنه یا نرم بشه شما میدونید چه کار میشه کرد برای نگهداریش ممنون
برای امتحان میزان نمک یه تخم مرغ خام شسته شده بنداز تو آب نمک اگه میزان نمک اندازه بود سر تخم مرغ به اندازه یه سکه میاد بیرون اگه بره ته نمک کمه و اگه خیلی باد رو آب ، نمک زیاده.
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
مامی جون پنیر های تبریزی با وجود خوشمزه بودنشون خیلی زود بو می گیرند حتما آبشو هر چند وقت یک دفعه عوض کن مادرم من یکم ماست و نمک و آب درست می کنه و پنیرو می ذاره توش