اگه ماهیت تازست که بذار روغن داغ بشه و توی روغنت زعفرون بریز و به ماهیتم نمک و فلفل بزن بذار سرخ بشه .
اگرم استخون نداره و به صورت فیله هست یک تخم مرغ رو باچنگال هم بزنش زعفرون و نمک و فلفل بزن ماهیترو بچرخون توش و بعد بزن توی پودر سوخاری سرخ کن
اگرم ماهیت درسته هست
با پیاز و نمک و فلفل و فلفل دلمه و زعفرون بذار توی یخچال و فردا یک ظرف پیرکس رو چرب کن و توی شکم ماهیت فلفل دلمه و پیاز و جعفری بکن و بذار تو ظرف پیرکست و روش رو فویل بذار و 1ساعت تو فر با دمای 160 درجه بذار بپزه و بعد از پخت فویل رو بردار و گریل فر رو بزن و 10 دقیقه بذار پوست روش سرخ بشه.
بعضی ها تو شکم ماهی گردو خرد شده و رب انار و سبزیجات میکنن ولی من دوست ندارم
اگرم نخواستی توی فر بذاری تو قبلمه بزرگ که تهش روغن ریختی بذار سرخ بشه
برید کنار خووووووووووووووشگلتون اومد [smiley]s/sm_60.gif[/smiley] [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
به چی داری فکر میکنی حسود خانوووووووووووم [smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley]