2737
2739
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2742
2738
مامان پرنیان جون اونی که شما میخان نیست.

من اینجوری درست میکنم: 2 تا پیاز بزرگ رو رنده کرده و با یه کم سیر رنده شده سرخ کرده و زرچوبه و ادویه و فلفل سیاه زده.کمی جعفری و گشنیز خورد شده هم اضافه میکنی.مرغها رو که زیاد هم نباید تکه هاش بزرگ باشه رو اضافه کرده.بعد توی ظرف دیگری یک کاسه ماست و گوجه میکس شده و یک قاشق رب و کمی آب رو با هم مخلوط کرده و به مواد مرغ اضافه میکنی.بعد میذاری بپزه.فلفلش هر چقدر بیشتر باشه خوشمزه تره.با برنج هم خورده میشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
میدونم که این غذا با گوشت گردن زیییییییاد و حسابی پخته شده و کوبیده شده درست میشه اما این دستوری که براتون میزارم هم مثل اینکه یه مدلشه خودم تا حالا درست نکردم


یه خورش ماست

مرغ یک عدد (حدود 1250 گرم)
ماست چکیده یک کیلو
زعفران به مقدار لازم
خلال نارنج یا پرتقال یک لیوان
پیاز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق
نمک و فلفل به مقدار لازم


مرغ تمیز کرده را با پیاز سرخ کرده و با کمی نمک و یکی دو لیوان آب در ظرفی می‌ریزیم و می‌گذاریم تا کاملاً‌پخته شود. البته بعد از پخته شدن کمی آب داشته باشد سپس زعفران ساییده و کمی نمک و فلفل و خلال نارنج یا پرتقال تلخی گرفته شده را به آن اضافه می‌کنیم. چند جوش که زد، مرغ را از داخل ظرف بیرون می‌آوریم و قطعه قطعه یا کامل در دیس می‌گذاریم. حرارت خورش را ملایم می‌کنیم. ماست را خوب به هم می‌زنیم تا کالماً صاف شود و داخل خورش می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم و بلافاصله در داخل دیس روی مرغ می‌کشیم.
نکته حساس در تهیه خورش ماست آن است که پس از ریختن ماست، خورش نباید بجوشد. کافیست که ماست فقط گرم شود. ممکن است بدون خلال نیز خورش ماست را تهیه نمود. با گوشت هم می‌توان خورش ماست را تهیه کرد. در این صورت نیم کیلو گوشت بدون استخوان کافی است. در صورت تمایل یکی دو قاشق سوپخوری زرشک سرخ کرده نیز در خورش ماست می‌ریزیم
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687