1-پخت دو مرحله ای :(ماکرو 900 وات 5 دقیقه را انتخاب کرده و اینتر را میزنیم و باز بلافاصله ماکرو را میزنیم و 360 وات 7 دقیقه )این روش مخصوص کیک هایی که رنگ دارد مثل دارچینی و یا کا کایویی و قهوه و....
2-ماکرو 900 وات 5 دقیقه وبعد از اینتر ترکیب CO-1 با ماکرو 360 وات 7 دقیقه که این روش مخصوص کیک های دو رنگ یا انگلیسی
3-ترکیب CO-5 کانوکشن 180 درجه وبا ماکرو 180 وات 17 الی 20 دقیقه که ظرف باید روی سه پایه کوتاه باشه که این روش مخصوص کیک های ساده میباشد و مانند فر گاز عمل میکند و کمی زمان پختش طولانی تر است .
نکته : برای پخت کیک باید قطر دهنه و پایین ظرف یکی باشد .