2733
2734
عنوان

کمک در مورد کیک اماده :(((

1904 بازدید | 17 پست
من هر موقع پودر کیک میخرم طبق دستورش درست میکنم.ولی وقتی میذارم توی سولاردوم روی کیکم ترک گنده میخوره و باز میشه.توش میپزه ولی روش خیلی زشت میشه.چیکاااار کنم؟
91/10/24 یه روز برفی زمستون که دوقلوهام اومدن بغلم...(چه زود گذشت!!!)
تولد نی نیات مبارک



تو سولاردام همین طوری میشه
خداوندا من پی اون وعده ی تو اومدم که گفتی بخوان مرا اجابت می کنم تو را. من خواندم تورا حالا دیگه نوبت توست به قولت عمل کنی
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2742
ترمه خاتون میشه دقیق بهم بگی چه جوری دوست میکنی؟پف که میکنه تو ماهیتابه خرای نمیشه،درشو از اول میذاری؟

جیدا جون مرسی عزییییییزم.
91/10/24 یه روز برفی زمستون که دوقلوهام اومدن بغلم...(چه زود گذشت!!!)
2740
توی ماهیه تابه دوطرفه درست می کنم فقط واشر درشو برمی دارم خوب میشه
دستور کیک فنجونی بچه های سایت رو هم با پودر کیک اماده درست کردم خوب شد
قارچ کفیر فواید و استفادش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691592
1-پخت دو مرحله ای :(ماکرو 900 وات 5 دقیقه را انتخاب کرده و اینتر را میزنیم و باز بلافاصله ماکرو را میزنیم و 360 وات 7 دقیقه )این روش مخصوص کیک هایی که رنگ دارد مثل دارچینی و یا کا کایویی و قهوه و....
2-ماکرو 900 وات 5 دقیقه وبعد از اینتر ترکیب CO-1 با ماکرو 360 وات 7 دقیقه که این روش مخصوص کیک های دو رنگ یا انگلیسی
3-ترکیب CO-5 کانوکشن 180 درجه وبا ماکرو 180 وات 17 الی 20 دقیقه که ظرف باید روی سه پایه کوتاه باشه که این روش مخصوص کیک های ساده میباشد و مانند فر گاز عمل میکند و کمی زمان پختش طولانی تر است .

نکته : برای پخت کیک باید قطر دهنه و پایین ظرف یکی باشد .
اگه قالبت نسبت به حجم کوچیک باشه کیک قطورتری خواهی داشت ولی روش میترکه
اگه حرارت از بالا خیلی زیاد باشه روی کیک میترکه
میتونی روی کیکی که ترکیدی گاناش کریم بدی هم خوشمزه است هم ترک ها رو می پوشونه دستورش هم خیلی راحته یه سرچ بزنی می بینی
مهم اینه که کیکت پخته سرت سلامت
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687