2733
2739
اونهایی که ساندویج ساز دارن میخاستم ببینم ازش راضی هستن . چه مارکی خوبه ؟ حدود قیمتش چنده؟
و من در انتظار فرشته آسمانی دیگری هستم که زمینی بشه
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2742
2738
توی نون تست کالباسو پنیر ورقه ای و قارچ میریزم میزارم توی سینیش درشو یواش یواش میبندم که نشکنه چون یه ذره گرم بشه حجمش کمنتر میشه و راحت تر بسته میشه بعد از کمتر از 5 دقیقه که یه ذره طلایی شد برش میدارم
به جای کالباس یه موقع هایی هم گوشت چرخ کرده مقل مواد ماکارانی میریزم
یه دونه نون تست بردار روش یه کم سس مایونز بمال اگه دوست داری اگرنه نمیخواد بعد هرچی خواستی بریز لای نون بعد یکی دیگه لایه نون بزار روش درش رو ببند از روغ چراغ روش میفهمی پخته شده یانه . من اول یه کم سس میریزم رو نون بعد کالباس خردشده بعد فلفل دلمه ای گاهی وقتا سیب زمینی نگینی سرخ شده سبزی معطر اگه داشتی روش هم پنیر پیتزا بریز .کلا لای این نون ها هرچی بریزی خوشمزه میشه مادرشوهر من تن ماهی میریزه یا کوکوسبزی
خدایا شکرت😍
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز