2737
2739
خیلی نکته های خوبی میگه.اسمشون چیه؟گویا کلاس هم دارن.کسی اطلاعات بیشتری داره؟
بی سر و سامان توام یا حسین
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2742
http://sofrehkhune.com/bank/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-,%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D9%82%D9%86%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D9%88-%D9%87%D8%AA%D9%84%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C/6733-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D9%84-%D8%A2%D9%88%D8%B1-(%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86)
بی سر و سامان توام یا حسین
2740
حلوای آرد گندم ( پری ناز گل آور )


مواد لازم
آرد 5 پیمانه * مخلوط روغن و کره 2 و 2/1 پیمانه * آب 2 پیمانه * گلاب 2/1 پیمانه * شکر 2 پیمانه * زعفران دم کرده 2 تا 3 ق.س * پودر پسته و هل به میزان لازم *



چگونگی تهیه
ابتدا مخلوط روغن مایع و کره را که بهتر است 2 پیمانه کرده و 2/1 پیمانه روغن مایع باشد درون ظرفی ریخته و روی حرارت می گذاریم تا آّب شود. سپس آرد را اضافه کرده مرتب هم می زنیم با حرارت کم تا کاملا آرد قهوه ای رنگ شود. هل را اضافه می کنیم و از روی حرارت برمی داریم.
در ظرفی دیکر آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا جوش بیاید. بعد از جوش آمدن 10 تا 15 دقیقه با حرارت ملایم بحوشد تا کمی قوام آید. سپس گلاب را اضافه می کنیم. زعفران را که با آب جوش دم کرده ایم اضافه می کنیم.
وقتی آرد تفت خورد حرارت را خاموش می کنیم و شربت را کم کم اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا زمانی که حلوا نرم شود. سپس ظرف را تکان می دهیم تا حلوا جا افتاده به روغن بیافتد. سپس در ظرف مورد نظر ریخته صاف کرده و به دلخواه تزئین کنید.
دسته بندی : غذاهای ایرانی
بی سر و سامان توام یا حسین
اشکنه ( پری ناز گل آور )

مواد لازم
پیاز 2 تا 3 عدد * شنبلیله خشک 1 ق.س * تخم مرغ 2 عدد * آب 4 تا 5 پیمانه * آرد 1 ق.س * نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم *

چگونگی تهیه
در قابلمه ای روغن مایع ریخته پیازهایی را که خیلی نازک و یکدست خرد کرده ایم سرخ کنیم. در اواخر تفت نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم و باز هم تفت می دهیم. سپس آرد را اضافه کرده و تفت کوتاهی می دهیم. حالا شنبلیله را اضافه می کنیم و 1 دقیقه دیگر تفت می دهیم. سپس آب را اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم. 15 تا 20 دقیقه زمان می دهیم تا بجوشد. بعد از گذشت این زمان تخم مرغ ها را که در ظرف جداگانه ای زده ایم آرام و به تدریج به اشکنه اضافه می کنیم. تخم مرغ ها که بسته شد از روی حرارت برمی داریم و سرو می کنیم.
بی سر و سامان توام یا حسین
خاگینه ی گل رز ( پری ناز گل آور )

مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد * وانیل 4/1 ق.م * ماست غلیظ و پر چرب 3/1 پیمانه * بیکینگ پودر 2 ق.م * آرد 3/1 پیمانه * موز 1 عدد * روغن مایع برای سرخ کردن 4/1 پیمانه *
مواد مورد نیاز برای تهیه شربت : آب 1 پیمانه * شکر 2 پیمانه * زهفران دم کرده 3 ق.س *

چگونگی تهیه
برای تهیه شربت باید آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهیم تا شکر آب شود. سپس زعفران را اضافه می کنیم.. پس از یکی دو جوش از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم سرد شود.
تخم مرغ ها و وانیل را با مفتول می زنیم تا سفیده و زرده مخلوط شود.
ماست و بیکینگ پودر را مخلوط می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم. در مرحله ی پایانی ، آرد را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد صاف و یکدست شود. در صورت نیاز از صافی رد می کنیم تا کاملا یکدست شود.
موز را رنده کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم.
تابه ی گرد کوچک به قطر 15 سانتیمتر را روی حرارت قرار می دهیم تا کمی گرم شود. سپس از روی حرارت برمی داریم و با برس آن را چرب می کنیم.مقداری از مایه را درون تابه می ریزیم به طوری که سطح تا به را بپوشاند و زیاد ضخیم نشود.
تابه را روی حرارت می گذاریم تا مایه بسته شود. صبر می گیرد تا مایه خود را بگیرد و بعد برمی گردانیم تا روی دیگر هم سرخ شود. تمام خاگینه ها را به همین ترتیب سرخ می کنیم.
خاگینه گرم را داخل شربت سرد فرو می بریم و پس از چند لحظه خارج می کنیم. وسط هر کدام از خاگینه را قالب می زنیم و میان آرا خالی می کنیم. بعد با چاقوه از یک سمت برشی ایجاد می کنیم و از همان برش شروع به لوله کردن خاگینه می کنیم. وقتی لوله کردن کامل شد انتهای آن را برش کوچکی می زنیم تا سطح آن صاف شود و خاگینه ها بتوانند ایستاده باقی بمانند.
هنگام سرو خاگینه روی آن شربت گرم می ریزیم.
بی سر و سامان توام یا حسین
سوپ شیر ( پری ناز گلاور )

مواد لازم
جو پوست کنده ٢پیمانه
روغن ١ق.س
هویج نگینی خرد شده ١پیمانه
آب مرغ ٥پیمانه
شیر ١لیتر
آرد ٣ تا ٤ ق.س
کره ١٠٠گرم
فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
آب لیمو ترش ٢تا٣ ق.س
خانه ١پیمانه
جعفری خرد شده و سس تند برای برای تزیین

چگونگی تهیه
جو را از روز قبل خیس کنید.آب جو را خالی کرده در قابلمه بزرگی با مقداری آب و روغن روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد و لعاب بیاندازد. در آخر پخت نمک اضافه می کنیم. هویج را همراه آب مرغ اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد.شیر سرد را با آرد مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار داده و مرتب هم می زنیم وقتی به جوش آمد کره را اضافه می کنیم.همراه نمک و فلفل به سوپ اضافه می کنیم.حرارت را ملایم کرده حدود ٢٠ تا ٣٠ دقیقه دیگر بجوشد.در آخر سوپ را چشیده ،آبلیمو و نمک و فلفل آن را اتدازه می کنیم.خامه را که با کمی سوپ درون ظرف مخلوط می کنیم و کمی هم برای روی سوپ نگه می داریم.سوپ را باسس تند و جعفری خرد شده تزئین می کنیم.
بی سر و سامان توام یا حسین
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلم پوکیده

حنان71 | 10 ثانیه پیش

سیب☹️

dddddd2 | 24 ثانیه پیش
2687