2737
2739
عنوان

هنرمندی های مامانای تیر 88

38520 بازدید | 249 پست
سلام دوستای گلم

این تاپیک تاسیس شد برا انواع کارای هنری تون از آشپزی و خیاطی و بافتنی و کاردستی بگیر تا خطاطی و دکوراسیون و ....

لطفا دستور تهیه هم بذارید تا دوستان استفاده کنند

باتشکر


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
به قول بابا اتی :

با تشکر از مهتای عزیز که این فرصت رو در اختیار ما قرار داد :)

من که هیچ هنری ندارم باید چه کنم ؟ میخواین آهنگ بزنم ضبط کنم کدش رو بذارم اینجا موقع دیدن هنرهای دیگران بششنویدش و لذت ببرید ؟ :)))))))))))
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
بهاره جان

واقعا بهت افتخار میکنم . من یه فیرینی رو نمیتونم به خوبی درست کنم ... واقعا درود برتو

میشه دستورش رو هم بذاری؟
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
سلام عزیزانم ممنونم بابت لطفتون
میتونید در صورت امکان از لایه های کیک اماده استفاده کنید در غیر اینصورت اول کیک اسفنجی درست کنید به اینصورت

آرد: 225 گرم

تخم مرغ: 6 عدد

شکر: 220 گرم

وانیل یا اسانس: یک دوم قاشق چای خوری

بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری

شیر: 2 قاشق سوپخوری



طرز تهیه:

آرد و بیکینگ پودر را الک کرده کنار بگذارید. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید، قالب کیک را کمی چرب کنید.

تخم مرغ ها را به مدت 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا سفید و حجیم شود؛ سپس شکر را به تدریج اضافه کنید و بعد از هربار اضافه کردن خوب هم بزنید تا شکر در تخم مرغ حل شود. در نهایت شیرو آرد الک شده را اضافه کنید حالا با کارد پلاستیکی به صورت دوارنی و سریع مایه کیک را هم بزند هرچه سریعتی هم بزنید و هوای بیشتری با مواد مخلوط بشه کیک شما بیشتر پف می کنه و پوک تر می شود.

حالا کف قالب را که چرب کرده اید با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید، مایه کیک را در قالب ریخته و در فر قرار دهید، اگر مواد تهیه کیک شما دقیقا همین مواد باشد و فر را نیز قبلا به اندازه کافی گرم کرده باشید بیست و پنج دقیقه وقت لازم هست تا کیک شما آماده شود، برای اینکه از آماده شدن کیک مطمئن بشوید می توانید با انگشت به سطح کیک فشار وارد کنید اگر سطح کیک به حالت عادی برگشت و جای انگشت شما روی کیک نماند، کیک شما آماده است.

بعد از خنک شدن کیک آن را از قالب خارج کنید و روی پایه های فلزی مخصوص خنک شدن کیک قرار دهید، دقت کنید که اگر قبل از خنک شدن کیک آن را در ظرف قرار دهید بخار کیک باعث می شود که محل تماس کیک با ظرف نرم و له شود.

حالا برای درست کردن یک کیک تولد زیبا و خوشمزه می تونید 100 گرم خامه را با دو قاشق پودر قند نرم شده بزنید تا فرم بگیرد، و در یخچال قرار دهید تا سرد شود

کیک را به صورت افقی به سه قسمت تقسیم کنید اگر به کرم کیک دسترسی دارید میتونید استفاده کنید و در غیر اینصورت میتونید با ارد ذرت کاسترد کرم درست کنید و روی لایه اول ابتدا کمی کرم و بعد کمی خامه و بعد میوه های خرد شده قرار بدید و بعد لایه دوم رو قرار دهید به همین طریق تا لایه اخر سپس با خامه زده شده رو ی کیک و روی دیواره های کیک را بپوشانید و با سلیقه خودتان با کمک از انواع میوه های فصلی، شکلات، ورقه های ژلاتین ... روی کیک را تزئین کنید.
من از برشهای توت فرنگی استفاده کردم به اینصورت که از وسط نصف کردم و قسمت بالای توت فرنگی رو با برگهاش روی کیک گذاشتم وقسمت پائین توت فرنگی رو به دیواره کیک زدم

با کمی خلاقیت میشه کیکهای فوق العاده خوشمزه و زیبا درست کرد
نوش جان
2740
ممنون دوستای خوبم.................مسیحا شما که آخر هنری............عکس خطاطی بذار موسیقی بذار هر چی دوست داری

بچه ها منم فعلا تنها هنرم این بود که تاپیک یکی از دوستای هنرمندم رو بهتون معرفی کنم............خیلی میدوستمش
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=86747&PageNumber=1
اینم کیک سه دقیقه ای

مواد لازم:
آرد:4 قاشق غذاخوری
شکر=4 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو=2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ=1 عدد
شیر=3 قاشق غذاخوری
روغن=3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آرد،شکر ،بیکینگ پودر و پودر کاکائو را در لیوان سرامیکی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را به مواد اضافه کرده با قاشق هم بزنید. شیر و روغن را به مواد اضافه کرده هم بزنید تا زمانیکه مواد خوب با هم مخلوط شود. لیوان را به مدت 3 دقیقه با حرارت آخر در مایکروویو بگذارید تا زمانیکه کیک پف کند و از لیوان بیرون بزند.
بادمجان سرخ کرده + گوشت قلقلی که گوشت رو می زاری روی دو تا ورقه بادمجون که به صورت + روی هم قرار گرفته باشه
بعد با خلال دندون محکمش می کنید

من اینجا گوجه و فلفل دلمه ای هم گذاشتم بعد با خلال سفت کردم

+گوچه سبز و جوونه ماش هم کمی سس ریختم تو ظرف و گذاشتم تو فر

بیشتر قیافه داره تا مزه فکر کنم البته من نخوردم تا اومدم بجنبم بقیه تمومش کرده بودن
2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام

nazaninkarimi1 | 20 ثانیه پیش
2687