2777
2789
عنوان

بعداز این اتفاق تلخ هیچ وقت اون آدم سابق نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 40 پست
تو الان تروماشو داری میگذرونی چندماه دگ خوب میشی

انشالله

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

اتفاق تلخی هست برای ی مادر.ولی به این فکر کن که فقط  همون خدایی که این دسته گل رو هدیه به شما داده قدرت نگه داشتنش و سالم موندنشو داره.

شما باید وظایف معمول مادری رو انجام بدید و بقیه رو بسپرید به خالق قادر و مهربان

اگه خدایی نکرده قرار به تکرار باشه بیدار موندن شما نمیتونه جلوشو بگیره

انشالله که در پناه خدای مهربان سالم باشید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین تب برای کودک واقعا مضره ب خدا توکل کن 

سلام. شما کدوم گرایش پزشکی رو میخونین؟ یا قراره در آینده بخونین؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
2803
الهی قربون دلت برم میفهمم چی میگی به حق امام رضا دیگ تکرار نشه عزیزم برادر منم تشنج کرد شکر خدا دیگ ...

فدای مهربونیت عزیزم 

انشالله

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

فامیل ما هم تشنج کرد مادرش برای همسایمون که وضع مالی ضعیف دارن پول پیش ندارن وهزار مشکل نذر کرد پسرش خوب بشه چند میلیون کمک اون خانواده کنه که احتیاح دارن خداروشکر دیگه بچه اش تشنج نکرد ولی اون خانواده واقعا مشکل داشتن هزار دردسر 

فامیل ما هم تشنج کرد مادرش برای همسایمون که وضع مالی ضعیف دارن پول پیش ندارن وهزار مشکل نذر کرد پسرش ...

بله من هم خیلی نذرکردم خداخودش کمکمون کنه

2804
دقیقا میگم کاش میمردم خودم 

خدا نکنه، بخاطر بچت هم شده باید قوی باشی عزیزم

تازه دکتر همون موقع به خواهرم گفته بودن بچه هایی که یک بار بخاطر تب تشنج کنن باهوش تر هم میشن😂دکتر میگفت برادر خودم بچگی تشنج کرده الان از هممون دکتر بالاتریه😂 اصلا دیگه نگران نباش عزیزم❤ 

عزیزم اگر دور از جونش صرع یا چیز مشابه بود دکتر میفهمید تشنجم تو بچه ها در اثر تب طبیعیه

بله خداروشکرچیزی نبود ولی الهی بحق فاطمه زهرا هیچ مادری این صحنه رونبینه

دقیقا این  استرس داغونمون کرده

من که دلم روشنه اهل بیت بهتون نظر میکنن انشاءالله. به امام زمان هم زیاد متوسل بشین برای سلامتی و ظهورشون دعا کنین صدقه بدین و برای حضرت زینب هم صلوات زیاد هدیه کنین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
2805
خدا نکنه، بخاطر بچت هم شده باید قوی باشی عزیزم تازه دکتر همون موقع به خواهرم گفته بودن بچه هایی که ...

توکل بخدا 

بادعای خیرشما گلم

من که دلم روشنه اهل بیت بهتون نظر میکنن انشاءالله. به امام زمان هم زیاد متوسل بشین برای سلامتی و ظهو ...

بله چشم حتما

2801