2733
2739
عنوان

مادرا یا مادرشوهراتون فسنجون رو چجوری میپزن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 34 پست

پیاز رنده می کنم تفت می دم گردویی که خودش چرب بین انگشتات فشار می دی روغن بده رو قشنگ آسیاب می کنم جوری که شبیه خمیر بشه آب پیاز که گرفته شد بهش گردو رو اضافه می کنم تفت می دم 

یه ده دقیقه که بوی خامی گردو از بین رفت بهش آب سرد اضافه میکنم 

دوسه ساعت بعد رب انار رب آلوچه و شیره انگور می زنم 


مدت زمان زیاد میدم برای پخت 

همه اینو دوست دارن میگم مزه فسنجون مامان بزرگا رو میده 

ولی برای روغنش حتمن باید گردو چرب استفاده کنی 

ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



مادرشوهرم هیچوقت درست نکردمنم ازمامانم یادگرفتم پیازرنده میکنه گردوروچرخ میکنه باپیازتفت میده یه قاشق رب اناریه خورده شکرمیزنه(ماشیرین دوست داریم ولی بعضی هاترش میکنن)بعدیکم آب میریزم میذاریم روشعله کوچیکه تاجابیافته

من از ظهر گردو چرخ کرده رو بدون تفت میزارم میپزه برای شب

دو س ساعت مونده گوشت چرخ‌کرده گرد میکنم میندازم توش بیس دقیقه آخر رب انار و نمک 

مادرمم همینطوری میپزه 

مادرشوهرم از دو روز قبل میزارع بپزع همش روغن خالی میشه و خدایی خیلی خوشمزه‌س

2742

مادر شوهرم که اصلا بلد نیست.خواهر شوهرم ی بار پخته بود توش به جای گوشت لوبیا ریخته بود انقدر حالم بهم خورد از فسنجونش که تا مدتها خودمم درست نمیکردم

خودم و مامانم ملس درست میکنیم.ذائقمون ملسه نه خیلی ترش نه خیلی شیرین.به جز گوشت یا مرغ و گردو و رب انار و شکر چیز دیگه نمیزنیم

پیاز رنده با نمک و کره و روغن تفت میدم تا طلایی بشه 

گردو رو سه بار چرخ میکنم و بعد با کمی روغن فت میدم تا بوی خامیش گرفته بشه 

تکه های سینه رو میریزم توی پیاز طلایی شده با چوب دارچین و زعفران غلیظ د شده تا بپزه 

بعد که پخت گردو رو میریزم و آروم آروم میذارم تا بپزه 

چوب دارچین رو در میارم 

برای چاشنی 

عسل رب انار شکلات تلخ و گلاب میریزم 

تعریف نباشه همه عاشق فسنجونامن

2738

ب دستور پسر کوچیکم باید درست کنم هر سری 

من مدل اورجینال میپزم نه رب گوجه میزنم نه سیب زمینی نه آلو

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

مادرشوهرم که کلا زیاد چیزی بلد نبود ندیدم فسنجون بپزه ما فسنجون رو ترش درست میکنیم زیاد پیاز نمیزنیم رب انار ترش و یه مقدار خیلی کم رب گوجه بخاطر رنگش میزنیم و میذاریم حسابی جا بیفته و روغن بندازه خیلی خوب میشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

من خودم هیچ چیزی رو تفت نمیدم. و بسیار بهتر از مادرشوهرم که همش رو تفت میده میشه. پیاز ریز میکنم. رب انار ۲ قاشق . و گردو هم چشمی میریزم. و بجای شکر از شکر سیاه استفاده میکنم. نمک و فلفل و زردچوبه میزارم جوش بیاد .بعد هم مرغ یا اردک یا .... بدون تفت میزارم توش. آب رو فقط در حدی که روی سطح گردو بیاد میریزم. خیلی هم عالی میشه. اگر تناسب اب و گردو بهم نخورده خوب نمیشه

 شکر سیاه هم باعث لعاب میشه. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
پیاز رنده با نمک و کره و روغن تفت میدم تا طلایی بشه  گردو رو سه بار چرخ میکنم و بعد با کمی روغ ...

شکلات تلخ و گلاب؟ جالبه نشنیده بودم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

مادرشوهرم بلد نیس تا حالا نپخته ولی برا مامانم که کل فامیل دوس دارن لم خاصی نداره فقط مدت زمان طولانی رو گاز میذاره مثلا شب تا صب با حرارت ملایم و پرملات درست میکنه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز