خیارها و سبزیها را به دقت شسته و خشک کنید تا کپک نزنند.
در این مرحله، به ازای ۱۵ لیوان آب، ۱ لیوان سنگ نمک خردشده را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. در آخرین مراحل جوشیدن آب و نمک، زاج سفید را اضافه کنید و صبر کنید تا به خوبی حل شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید خنک شود.
خیارها و سبزیهای معطر خیارشور را در شیشهها بریزید و سپس محلول آب و نمک را روی آنها بریزید تا کاملا سطح خیارها را بپوشاند.
سپس مثل روشها قبلی، شیشهها را در جای خنک قرار دهید تا خیارشورها آماده شوند.