2733
2739

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
2740

تمیز بشور خشک کن بذار کنار

بعد شیشه یا دبه مد نظرتو بشور بذار خشک خشک بشه

آب جوشیده ی سرد شده لازم داری با یک لیوان سرکه دو سه قاشق نمک سیر و سبزیجات معطر، خیارهارو بریز تو دبه بینش سیزیجات معطر و نمک و سیر بریز بعد سرکه رو بریز بعد آب ولرم رو بریز درشو ببند تا زمانیکه آماده بشه صبر کن

من دیروز انداختم  امروز دیدم کپک زده😂😂😂 اخ عجب خیارای ریز وقشنگی بودن

درار بشور دوباره بنداز.احتمالا خودابش فقط کپک زده. ظرفت باید خشک باشه.خیاراتم باید خشک باشه.سرکه هم باید بزنی با نمک تقریبا زیاد. درشم سفت ببند هوا نره داخلش.یه نایلون با کش محکم بنداز درش

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
نمکب


خیارها و سبزی‌ها را به دقت شسته و خشک کنید تا کپک نزنند.

در این مرحله، به ازای ۱۵ لیوان آب، ۱ لیوان سنگ نمک خردشده را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. در آخرین مراحل جوشیدن آب و نمک، زاج سفید را اضافه کنید و صبر کنید تا به‌ خوبی حل شود.

 

سپس آن را از روی حرارت بردارید و  صبر کنید خنک شود.

خیارها و سبزی‌های معطر خیارشور را در شیشه‌ها بریزید و سپس محلول آب و نمک را روی آنها بریزید تا کاملا سطح خیارها را بپوشاند.

 

سپس مثل روش‌ها قبلی، شیشه‌ها را در جای خنک قرار دهید تا خیارشورها آماده شوند.

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687