2777
2789
عنوان

جواب دندون شکن 🤪بیا یاد بگیر

804 بازدید | 53 پست

من فهمیدم سکوت در جواب کسانی اوکی هست که بفهمن دیگه اون سوال رو نپرسن یا نگن وگرنه کسانی که یه چیز رو هعی میگن و به ما توهین میکنن همون باید جواب بگیم حالا چه محترمانه چه ...

اتفاقا من تو اقوام دیرم کسی که جواب همه رو میده عزیز ترم هست 

چند تا من میگم 

اگه تو جمع نرفتی به هر دلیلی و هعی با تیکه گفت چرا نیومدی بگو سعادت نداشتم این محترمانس

اگه دو اسمه هستی و هر دفعه یک اسمتو صدا زدن بگو مگه سیمکارته رو میگیری 

اگه فضولی کردن تو کاری مثلا چرا این شال رو خریدی بگو چطور مگه اونم اگه گفت همینجوری بگو تو هم همینجوری بخیال 

چند تا هم شما بگین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
مثلا یعنی مگه گوشی دو سیمکارت داشته باشه این زنگ زدی جواب ندادم به اون یکی زنگ بزنی

اخه اصلادندونشکن نیس

یکی میگم بادبگیر دندان شکن یعنی چی

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏

مادرشوهرم گفت به بچه زودغذا بده یادبگیرا خوردن رو،من به همه بچه هام زودغذادادم

گفتم:همین کاراروکردی که حامد( همسرم)معدش داغونه دیگه

دیگه بعدازاون حرفی ازغذانزد

جواباتون کودکانه بود راستش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
مادرشوهرم گفت به بچه زودغذا بده یادبگیرا خوردن رو،من به همه بچه هام زودغذادادم گفتم:همین کاراروکردی ...

😂😂ایول 

من دو اسمه هستم اسم شناسنامه کیمیا اسمی که صدام میکنن مریم 

حالا من رو مثلا بعضیا من رو به اسم کیمیا میشناسن بعد حالا مثلا مت دوس ندارم به هم بگن کیمیا یه نفرم هست میدونه من بدم میاد هعی تکرار میکنه چی بگم بهشون 

من اسمم رو عوض کردم از کیمیا به مریم 

😂😂ایول  من دو اسمه هستم اسم شناسنامه کیمیا اسمی که صدام میکنن مریم  حالا من رو مثلا بع ...

ی بارمحترمانه بگو

اسمم روعوض کردم اگریادت میره مشق شبت بشه ازروش چندباربنویی تا آویزه گوشت بشه

بعیدمیدونم دوباره بگن

مثلابگو چی بهت گفتن تابگم جوابشو

یه نفر به هم گفت تو اگه بری آمریکا من میرم افعانستان خیلی هم با کنایه بود منم چیزی پیدا نکردم بگم

۲کسی که هی جلو ما پز پولش رو میده در حالی که گذشته حتی پول نون نداشتم پدر من بهشون کمک می‌کرد منت نیست ولی خیلی پز میدن اگه پز دادن چی بگم 

2809