رسپی فلافل
نخود یک کیلو
پیاز ۵ عدد
سیب زمینی یک عدد کوچک
سیر چهار یا پنج حبه
نون باگت
۳ عدد تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا و زیره و آویشن و آرد نخودچی و فلفل قرمزبکینگ پودر و نشاسته ذرت
یک لیوان آب جوش
نصف لیوان روغن
🏴
ابتدا ۲۴ ساعت نخود هارو خیس کرده و چند ساعت یکبار آب آن را عوض کنید
سپس نخود هارو با سیر و پیاز و سیب زمینی چرخ کنید.
نون باگت را داخل آب خیس کنید تا خمیر شود
سپس خمیر نون باگت را به مخلوط نخود و سیر و پیاز و سیب زمینی اضافه کنید
سپس ۳ تا تخم مرغ به آن اضافه کنید
حالا نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا و زیره و آویشن و آدر نخودچی و فلفل قرمز و بکینگ پودر و نشاسته ذرت را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا همه مواد با هم مخلوط شود
حالا سه بار همه مواد را باهم چرخ کنید
حالا یک لیوان آب جوش را اضافه کنید و باز خوب مخلوط کنید دقت کنید به قدری آب بریزید که بافت نرم و مناسب داشته باشد و سپس کمی روغن بریزید
_
نکته :
هر چقدر پیاز بیشتر باشد خوشمزه تر میشود
مخلوط نان باگت و آب باعث میشود که مواد خشک و سفت نشود و موقع پخت از هم جدا نشود
زدن بکینگ پودر به پوک شدن فلافل کمک میکند
سه بار موادتون رو چرخ کنید تا بافت نرم و خوبی بگیره
هدف از اضافه کردن آبجوش و روغن در آخر مرحله جلوگیری از خشک و سفت شدن فلافل هست