2737
2739
عنوان

فلافل خوشمزززززه با رسپی خودم

192 بازدید | 12 پست

چندین سایت و رسپی های مختلف رو تحلیل کردم 

تا تونستم یه رسپی بنویسم که نتیجه اش واقعا عالی شد 

امروز فلافلی که پختم حتی از بیرونیا خوشمزه تر شد.

همیشه فلافل های خونگی دیگه رو میخوردم واقعا بد میشد ولی چیزی که درست کردم جدا مزه بهتری از بیرون داشت . 


طرز تهیه اش رو میخواید بزارم؟، 

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️

آره 👍

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من حوصله بحث با احمق ندارم حجی  ، ی (ت خوبی) گوشه کیبوردم گذاشتم هروقت نفهم ب تورم خورد میزنم رو دکمه (ت خوبی)، ناگفته نماند در بعضی موارد انقدر آدم حسابشون نمیکنم ک یادم میره جواب بدم.  
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2742
2738

بذار 

من دو بار درست کردم طعم خامی میداد دیگه بیخیالش شدم

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   

لطفا 

 برای تغییر مغز ها که پوسیدن....                                     اگه با نظر کسی موافق بودم دلیل نمیشه با بقیه نظراتشم موافق باشم                                                                       من قابلیت اینو دارم که درحال زجر کشیدن یا حتی جون دادن هم بخندم :) .... 

رسپی فلافل


نخود یک کیلو 

پیاز ۵ عدد 

سیب زمینی یک عدد کوچک 

سیر چهار یا پنج حبه

نون باگت

۳ عدد تخم مرغ

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا و زیره و آویشن و آرد نخودچی و فلفل قرمزبکینگ پودر و نشاسته ذرت 

یک لیوان آب جوش

نصف لیوان روغن 

🏴

ابتدا ۲۴ ساعت نخود هارو خیس کرده و چند ساعت یکبار آب آن را عوض کنید

سپس نخود هارو با سیر و پیاز و سیب زمینی چرخ کنید.

نون باگت را داخل آب خیس کنید تا خمیر شود 

سپس خمیر نون باگت را به مخلوط نخود و سیر و پیاز و سیب زمینی اضافه کنید 

سپس ۳ تا تخم مرغ به آن اضافه کنید 

حالا نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا و زیره و آویشن و آدر نخودچی و فلفل قرمز و بکینگ پودر و نشاسته ذرت را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا همه مواد با هم مخلوط شود 

حالا سه بار همه مواد را باهم چرخ کنید 

حالا یک لیوان آب جوش را اضافه کنید و باز خوب مخلوط کنید دقت کنید به قدری آب بریزید که بافت نرم و مناسب داشته باشد و سپس کمی روغن بریزید

_



نکته : 

هر چقدر پیاز بیشتر باشد خوشمزه تر میشود 

مخلوط نان باگت و آب باعث می‌شود که مواد خشک و سفت نشود و موقع پخت از هم جدا نشود 

زدن بکینگ پودر به پوک شدن فلافل کمک می‌کند 

سه بار موادتون رو چرخ کنید تا بافت نرم و خوبی بگیره 

هدف از اضافه کردن آب‌جوش و روغن در آخر مرحله جلوگیری از خشک و سفت شدن فلافل هست

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687