2737
2739
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2742
عزیزم اول سس مرغو با رب و بیازداغو ادویه مرغ و ابلیموی زیاد و زعفرون زیاد و فلفل درست کن غلیظ باشه بعد مرغارو نمک که زدی بغلتون توی این سس بعد ته قابلمه ای که میخای بجینی توش بیاز فراوون و فلفل دلمه ای بریز اندازه یه لیوانم اب بریز بعد با شعلع کم بزار ببزه یعنی درحد سرخ کردنه عااالی میشه
یا ابا صالح المهدی ادرکنی
2738
من مرغو تفت میدم ..بعد با کمی نمک و فلفل سیاه و کره و آب میپزمش....مرغم که پخت..ویازو ریززززززز خورد میکنم وبا کره تفت میدم...کره که تغریبا طلایی شد رب و آبلیمو رو میریزم توش تا تفت بخوره وبعد میریزمش تو مرغم...یه یه رب مرغم باسسش جوش که خورد و جا افتاد و روغنش اومد رو زیرشو خاموش میکنم...من سسشو غلیظ درست میکنم آبکی دوش ندالم
به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
پیاز داغ فراوون با ادویه فراوون مرغا میپزم بعدتیکه های مرغ بیرون میارم تو کره تفت میدم آب مرغ رب زعفرون اضافه میکنم میزارم تا غلیظ بشه دور مرغا با پیازوجعفری گوجه گیلاسی وزیتون و...تزئین میکنم
خدایا شکرت
عزیزم مرغو که پختی ابشو از صافی رد کن.بعد مرغاتو جدا تو روغن سرخ کن و زعفران بزن و بزار کنار.بعد تو یه ظرف دیگه روغن بریز و رب بزن و رب رو کامل تفت بده و کمی زرشک هم بنداز توش و کمی زعفران دم کرده بریز توش بعد که تفت دادی اون اب مرغتو که از صافی رد کردی بریز توش و چند قل که زد تمومه.میتونی جدا سرو کنی و کنارش سیبزمینی سرخ کنی و گوجه و لوبیارسبز و هر چیرکه دوس داری . ویا میتونی سس رو بریزی روی مرغت و سرو کنی
...
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687