طرز تهیه : یک پیاز رو ریز میکنیم و در 2 قاشق روغن زیتون تفتش میدیم سبک که شد یک تا دو حبه سیر رو له میکنیم و به روغن اضافه میکنیم عطر سیر که بلند شد بهش حدود 400 گرم اسفناج خورد شده اشافه میکنیم اسفناج که سبک شد و آبش گرفته شد 2 ق خامه ترش یا خامه ی معمولی و 1 تا 2 قاشق پنیر خامه ای اضافه میکنیم . و خوب هم میزنیم و نمک و فلفلش رو اندازه میکنیم بعد پاستای پخته و آبکش شده رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و میزارم ده دقیقه مواد به خورد هم برن و میکشیم توی بشقاب. روش پارمزان پودر شده میپاشیم . مزه ش عالیه !
i was a stranger in my own skin