2737
2734
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711242 بازدید | 2253 پست
ژله نوشتاری..(دستور از نجما جون)

یکی از مهم ترین استفاده هاش برای نوشتن روی کیک و دسره.



آب سرد 4/1 پیمانه
آبلیمو 4/1 پیمانه
شکر 3/1 پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

شکر و نشاسته را در طرفی مخلوط کنید
آبلیمو را به تدریج به مخلوط اضافه کرده هم بزنید
آب را اضافه کنید
مخلوط را روی حرارت بگذارید و مرتب به هم بزنید تا بجوش آمده و غلیظ شود
از روی حرارت بردارید و رنگ و اسانس دلخواه را اضافه کنید و در یخچال قرار دهید
این ژله را 2-3 هفته در یخچال می توانید نگه داری کنید


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.



asal
*کاربر تایید شده*
پست ها: 28 | عضویت: 11/2/1389
1390/5/19 4:26 ب.ظ

سلام خوبید
شیوا من دیروز ژله توی طالبی درست کردم نمی دونم چرا نگرفت موقع قاچ زدن وا رفت




asalجون
ژله داخل طالبی باید غلیظ باشه
یک بسته پودر رو با یک لیوان آبجوش و نصف لیوان آب سرد مخلوط کن و بریز داخل طالبی
کلآ زله طالبی دیر سفت میشه
بذار 12-15 ساعت بمونه داخل یخچال تا خوب سفت بشه
من 2 ساعت گذاشتم داخل فریزر تا سفت شد
پست اصلاح شده

Myup Image Hosting
Myup Image Hosting

مامان طاها 88

پست ها: 1,220 | عضویت: 15/11/1388
1390/5/19 4:25 ب.ظ

اون خیلی اسونه فقط باید با رنگ ویلتون روی کاغذ نقاشی بکشی و بعد بذاری روی ژله و و یکمی روش دست بکشی عین عکس برگردون چاپ میشه روی ژله....برا شروع فقط یه طرح ساده ی تک رنگ یا دو رنگ بکش تا دستت بیاد و ترست بریزه ببینی چقدر اسونه
فقط نکته اش اینه که ژله پایه حتما سفت باشه بهتره یه شب بذاری تو یخچال بمونه و روش رو هم قبل از چاپ عکس حتما خشک کنی اصلا نباید مرطوب باشه ..دستور ژله پایه رو داری از مامی سایت؟ من خودم با یه لیوان و نیم بستنی و یه قاشق غذا خوری پودر ژلاتین حل شده درست میکنم
اینم عکس یکی از کارام البته نقاشی بهتر دم دستم نبود اون روز
Myup Image Hosting
2728
2738


نانی

پست ها: 8 | عضویت: 27/2/1390
1390/5/20 4:39 ب.ظ

سلام
شیواجون میشه لطفا به من یاد بدی که چه طور با خامه ویا حلوا گل رز درست کنم خیلی رز روی کیک رو دوست دارم ولی بلد نیستم
////////////////////////////////////////////////


asal
*کاربر تایید شده*
پست ها: 27 | عضویت: 11/2/1389
1390/5/20 3:57 ق.ظ

دسر با کدو حلوای بهم یاد میدید




Myup Image Hosting

واسه نانی جون
.................................

popo جون

................................
...............................
asal جون
ا گه تاپیک رو مطالعه کنی طرز تهیه کیک رو میبینی با خامه کشی
داخل تاپیک هجران جون هم هست

دسر کدو حلوایی هم چشم
مواد لازم
روغن مایع: کمی
کدو ی خرد شده: 500 گرم
شکر: 6قاشق غذاخوری
زعفران: مقداری
آّ ب : 1 لیوان
گلاب : مفداری

طرز تهیه
کدوا رو تو روغن تفت بدید ، آب و شکر و زعفرون رو گلاب اضافه کنید بزارید بجوشه و قوام بیاد ، ، و روش رو با خامه یا مغزها تزئین کنید
.....................................
فریبا جون
خیلی عالی هست ممنون
یه کاری کن
از این به بعد
مراحل هم اگه تونستی برامون بذار
مثلآ مراحل درست کردن ژله هات
یا تزیین غذاهات
ممنون
.................
بقیه دوست جونای هنرمند
ممنون میشم مراحل تزیناتتون رو بذارید



popo (عضو طلایی)

پست ها: 201 | عضویت: 19/9/1388
1390/5/22 1:27 ب.ظ

سلام شیوا جون باز هم به کمکت احتیاج دارم .دارم کاسه یخ میدرستم ولی چرا گلها میان روی آب؟دوست دارم دیواره هاشم گل باشه ،بزارم نیم بند بشه بعد گلها رو بریزم داخلش بهتره .درضمن بهتره از چه نوع گلی استفاده کنم؟این که الان دارم میدرستم واسه امتحان بود گلهام کاغذی بود ریختم تو آب رنگ داد.به نظر شما گل خشک بهتره یا گل طبیعی؟ مرسی
یه سوال دیگه هم اینکه اگه فرنی قالبی رو از شب قبل بدرستم و سلفون بکشم روش خراب نمیشه؟

کاسه یخ واسه popo جون


موادلازم :
* دو عد کاسه در دوسایز متفاوت که داخل هم قرار بگیرند .
* گل خشک و طبیعی (من از گل مصنوعی استفاده میکنم)
* برش های میوه
* و هر چیز زیبایی که به نظرتون اومد !


طرز تهیه :
کف کاسه ی بزرگتر رو به ضخامت دلخواه آب میریزیم ( حدود سه چهار انگشت ) و کف کاسه رو با گلها و یا برش های میوه و ... پر میکنیم . البته نه به حدی که کل حجم آب رو بگیره . چون باید فاصله ای بینشون باشه تا زیباییشون رو بعد از یخ زدن نشون بده .
کاسه رو داخل فریزر می گذاریم تا یخ ببنده .
بعد از یک ساعت کاسه رو از فریزر خارج کرده و کاسه ی کوچکتر رو داخل کاسه ی بزرگ می گذاریم . دقیقاْ وسط کاسه و روی لایه ی یخ ، به طوری که بشه بین دوتاشون آب ریخت ! دورش رو به اندازه ی یک سوم کاسه از آب پر می کنیم .
و دوباره گلهای طبیعی و خشک و برش های میوه و خوشه گندم و هر چیزی که به نظرتون زیبا میاد رو در آب قرار میدیم و دوباره در فریزر می گذاریم تا این لایه هم یخ بزنه .
و برای سوم و آخر کاسه ها رو از فریزر خارج کرده و قسمت باقی مونده رو از آب پر می کنیم و باقی مونده ی تزئینات رو داخلش می ریزیم و میگ ذاریم تا یخ بزنه .
بعد از یخ زدن کامل ، کاسه ها رو از فریزر خارج کرده و با حوله ی داغ داخل کاسه ی کوچک و بیرون کاسه ی بزرگ رو ماساژ می دیم که یخ ها به آرومی از کاسه جدا بشن . به هیچ وجه کاسه رو زیر آب نگیرید چون چون آب شدن کاسه یخی را تسریع می کنه .
وقتی کاسه ها از یخ جدا شدن . دوباره کاسه ی یخ زده رو داخل فریزر بگذارید و وقتی همه ی مهمونها اومدن کاسه رو سر میز بیارید .


نکته :
چند مرحله آب ریختن به این دلیل بود که وقتی کامل و یک جا آب رو اطراف کاسه بریزید گلها و میوه ها بالا میان و همون بالا یخ میزنن و کاسه زیبایی نخواهد داشت ! اصلاْ هم سعی نکنید با فشار گلها رو مجبور به یخ زدن بکنید . راهکار ارائه شده بهترین راه ممکنه .

اگر از کاسه های بزرگی استفاده می کنید این سه مرحله رو به چهار یا پنج بار افزایش بدید .

حتماْ زیر کاسه از یک ظرف گود مثل خورش خوری استفاده کنید چون کاسه بر اثر دمای محیط کم کم شروع به آب شدن میکنه و تا چهل و پنج دقیقه ی اول زیبایی ِ کاملش رو حفظ میکنه . حواستون به بشقابی که زیرش هست هم باشه که احیاناْ از آب پر نشه !!!

داخل کاسه رو می تونید از قالب های یخ که برای داخل لیوان ها استفاده می شه پر کنید و یا میوه و هر چیزی که به نظرتون زیبا اومد .

منبع : گروه اشپزی

neda63

پست ها: 29 | عضویت: 8/4/1390
1390/5/22 10:43 ق.ظ

سلام شیواجون دوست عزیزم
میشه به من ژله گلی رایادبدی باچه موادی چه جوری؟مرسی عزیزم



neda63

خیلی خیلی خوش اومدی......چشم ..لینکش رو برات میذارم
داخل این صفحه توضیح دادم
روی لینک زیر کلیک کن
به جای بستنی از خامه استفاده کن


http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=86747&PageNumber=1

.......................
violet عزیز ممنون از لطفت

.......................

عسل جون
شما چه کیک رو میخوای
کیکها انواع مختلف دارن
به کل هر کیک رو که دستور پختش رو میخوای داخل گوگل سرچ کن
عکس خامه کشی و تزیین رو من برات انشالله فردا میذارم گلم
موفق باشی


....

avia

پست ها: 649 | عضویت: 20/8/1389
1390/5/22 1:17 ب.ظ

shiva jun
......
jele khorde shisharo
....
too chand mahale bayad bedorostam
.....
kolan mishe tozih bedi
......
va moshkelaee ka momkene pish biyad begi
.....................................

avia جون
واسه ژله خرده شیشه
دو مرحله باید وقت بذاری
اول اینکه چند بسته ژله انتخاب کن
با رنگهای مختلف
مثلآ سیز...قرمز...ابی.نارنجی.
میتونی دو رنگ درست کنی
یا تک رنگ یا چند رنگ
بستگی به سلیقه خودت
هر کدوم از ژله ها رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کن و بریز داخل یه ظرف که ارتفاع ژله حدود 3 سانت بشه
آب سرد دیگه نریز داخل ژله
...این ژله ها که بست از قالب بیرون بیار و برش بزن مکعب مکعب
بعد رنگها رو با هم بریز داخل قالب اصلی
زله پایه رو آماده کن
ژله آلوورا با بستنی یا با شیر و بریز روی این تکه های زله و بذار یخچال تا ببنده

Myup Image Hosting

Myup Image Hosting

Myup Image Hosting
Myup Image Hosting

Myup Image Hosting

Myup Image Hosting

Myup Image Hosting
Myup Image Hosting



2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز