سلام دخترپنج ساله ای دارم که چند روزی است که در بیداری و با قاصله های کوتاه حرکت کوچک نامحسوس در گردن و شانه دارد مثل لرزش خفیف و تکان بسیار کم که وقتی دقت میکنم میبینم وگرنه محسوس نیست. در خواب هم تکان دست و پا دارد و مرتب وول میخورد. آیا لازم است به پدشک مراجعه کنم؟ یا تیک های گذراست و از بین خواهد رفت؟
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز تیک معمولا جنبه عصبی وروانی دارد باید ببینید در این مدت کودک شما دچار استرس و یا فشار عصبی بوده اگر عصبی بودن و استرس و اضطراب ربطی به تیک نداشته باشد، احتمالاً در اثر کمبود ویتامین و ماده معدنی مانند منیزیم در بدن هم ممکنه به وجود بیاد اگر جنبه رفتاری داشته باشه که با تغییر رفتار حل و رفع میشه( محیط خونه رو آرام کنید . استرسش رو کم کنید . بهش زیاد بکن نکن نگید. ) میتونید از رایحه درمانی (مثل استفاده از بو و اسانس اسطوخودوس و بابونه.) و درمان از طریق شیوه های تمدد اعصاب (مثل یوگا، مدیتیشن،تنفس عمیق و ورزش های کششی.) کمک بگیرید اگر هیچ استرس و مسئله رفتاری مطرح نیست مشورت با یک متخصص و انجام آزمایش پزشکی به شما کمک میکنه که بدونید دلیل جسمانی داره یا روانی موفق باشید