سلام وخسته نباشید ... درحال اقدام هستم برای بارداری دکترم اسید فولیک 5 برام تجویز کردن میخواستم بدونم این مقدار برای من زیاد نیست چون بیشتر خانمها اسید فولیک 1مصرف میکنن ... وچون مشکل کم کاری تیرویید داشتم وبا خوردن نصف قرص لووتیروکسین کم کاری تیروییدم برطرف شده ولی دکترم تاکیید کردن که باید در دوران بارداری به خوردن این قرص ادامه بدم میخواستم نظر شما رو بدونم ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام و تشکر در جریان اطلاعات پرونده پزشکی شما نیستم در مواردی نیاز به این تجویز هست . حتما و حتما قرص رو ادامه بدین . کم کاری تیرویید با مصرف قرص برطرف میشود و با قطع آن دوباره برمیگرده و از اونجا که از مهمترین هورمونهای بدن هست حتما در دوره قبل حین و بعد بارداری مصرف رو ادامه بدین تا برای خودتون یا جنین مشکلی پیش نیاد .