سلام..این سو مین باره که میپرسم ولی جواب ندادید.من یه پسر دوسال و نیم دارم.تا دو سالگی ویتامین آد و آهنشو خورد کامل...ولی بعد از اون هیچ مکملی ندادم بهش...اون سری رفتم داروخانه گفتن دیگه بچه دو سال و نیم نباید قطره بدی ..باید مکملش به صورت شربت باشه..حالا میخوام بدونم چه جور مکملی بدم بهش که همه مواد مورد نیازش تامین بشه...قد پسرم 93و وزنش 11.700...وزنش کمه..از بچگی..دکترش میگه تیپش همینه...نمیگم غذا خوردنش خیلی بده و لی عالی هم نیس...ممنون میشم اسم یه مکمل خوب و دوزش رو به من بگید.روز بخیر
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام اگر کودکتان از تمام گروههای غذایی به میزان کافی مصرف کند نیازی به مکمل ندارد با احترام دکتر پیام فرح بخش