سلام من هفته ی 21 بارداری هستم چند وقته واژنم خیلی تنگ شده و همین باعث شده میلم کم بشه . آیا طبیعی هستش یا علامت بیماری؟
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد ژنتیک موسس مرکز ژنتیک رویانا

دوست عزیز:یکی از دردناک ترین بیماری های جنسی واژینیسموس است. این بیماری در زنان به وجود می آید و نشانه های آن ، انقباض شدید و غیر اردی ماهیچه های واژن است که دخول هر چیزی به داخل واژن را برای زنان دردناک و تا حدی غیر ممکن می سازد. به کسانی که این علائم را دارند توصیه می شود که حتما به پزشک مراجعه کنند. باتشکر