سلام من تو هفته هیجده و شش روز هستم یه ترشح زرد رنگ بی بو دارم و لباس زیرم خیس میشه انگار که ادراره می خواستم ببینم نشتی کیسه آبه  یا مشکلی نداره

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر ربطی به پارگی کیسه آب ندارد  رنگ آب دور جنین بی رنگ است این ترشحات واژن شما است که در دوران بارداری به علت تغییرات هورمونی افزایش می یابد واین مسئله طبیعی است وجای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.