سلام من ماه پیش دچار عفونت شدم رفتم دکتر تشخبص قارچی داد ولی من ترشح زرد رنگ داشتم مترونیدازول و فلوکونازول میخوردم با یه کرم که یک هفته داخل واژن تزریق کردم 90 درصد خوب شدم...حالا این ماه دوباره بعد از اولین رابطه با شوهرم باز عفونتم برگشت...چکار باید کنم...رنگش زرد لیمویی ..مثل اب بینی موقع سرماخوردگی شدید که این رنگ هست...سطح بیرونی واژنم هم کمی میخاره؟؟؟؟؟من 37 سالمه و 7 ماه ازدواج کردم در حال اقدام به بارداری هستم فقط توروخدا نگید رابطه نداشته باشم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام همزمان همسرتان نیز بایستی درمان شود. و تا زمان بهبودی کامل در زمان نزدیکی از کاندوم استفاده کنید.