سلام دختر من 2 سال و 8 ماهشه با قد 47 و وزن 3100 دنیا اومده. الان 13 کیلو با قد 86 است. شیر به سختی روزی 200 سیسی میخوره. بسیار هم بد غذا است. لطف میکنین نظرتون رو نسبت به قدش بدین
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی قدش نسبت به قد تولدش کمی افت داره تنها دریافت شیر مهم نیست اگه دریافت خوبی نداره با ماست و دوغ و پنیر جبران کنید ویتامین دی هم مهمه بهتره ساعاتی در روز را زیر نور آفتاب بازی کنه شاد باشید