سلام. من دو سال است که ازدواج کردم . قبل از ازدواج 73 تا75 کیلو بودم و قد 171. متولد 67 هم هستم. بعد از بارداری ابتدا وزنم کم شد و بعد وزن گیری بارداری نرمالی داشتم. حدود 12 کیلو. بعد از زایمان و تا الان که دخترم 18 ماهه شده وزنم رو به کاهش است. تغذیه ی مناسبی هم دارم. هم مواد مغذی و هم وعده های غذایی زیاد! در حد پرخوری غذا میخورم. و بچه هم شیر خودم رو میخوره.اما الان وزنم چند ماهه که روی 64 ثابت شده. مشکل زیادی با اندامم ندارم اما صورتم خیلی لاغر و زشت !!! شده. راه مناسب برای چاق شدن صورتم دارم؟ اندامم هم وقتی چاق میشه فقط شکم و پهلو میارم که خیلی ناراحتم میکنه. نظر شما چیه؟؟؟
پاسخ مشاور
با سلام و احترام در صورتی که از لحاظ زمینه ای مشکلی وجود نداشته باشد و نوع برنامه غذایی شما، از نظر محتوی مناسب باشد، قرص مخمر آ بجو می تواند به شما کمک کند. ارادتمند دکتر سام صفایی کلینیک زیبایی ونک