سلام و خسته نباشید

دختر سه ساله ای دارم ، به شدت وابسته من و پدرش هست

طوری که وقتی جایی هستیم که بچه های هم سن و کوچیکتر و بزرگتر هستن و دارن با هم بازی میکنن، باز دختر من میاد پیش ما و مدام میپرسه تو هم میمونی پیشم؟

خونه بازی میبرم هم همینطور، خانه پدر بزرگ دایی ، با اینکه با اونا روابط خوبی هم داره و دویشون داره، حتی چند دقیقه بدون حضور من و پدرم نمیمونه

خونه هم همیشه پیش ماست، شاید ده دقیقه تنها بازی کنه

چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و عرض ادب
مسئله دختر شما اضطراب جدايي هست كه بايد اول ارزيابي باليني دقيقي انجام بشه و سپس راهكارهاي درمان رفتاري صورت بگيره .پيشنهاد اول من مراجعه به روانشناس كودك و نوجوان براي بررسي ابعاد روانشناختي و مراحل مختلف درمان مي باشد.
پرتلاش و صبور باشيد.