پریودنشدن وبتامنفی

باسلام.من آخرین پریودیم۲۱اسفندبوده وبعدش دیگه پریودنشدم و۱۴روزعقب انداختم،بی بی چک وآزمایش بتامنفی بوده،چیکاربایدبکنم؟تمام علائم حاملگی رودارم ویکی دوباررابطه پیشگیری نشده داشتم.بتا رو دوباره تکرارکنم؟

یه بارداری داشتم ویه بچه۳ساله دارم وتوبارداری قبلیم تو۱۶هفتگی متوجه بارداری شدم اونموقع پریودمیشدم وفقط یکماه قبل اینکه متوجه بشم باردارم لک بینی داشتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بتا را تکرار کنید و اگر منفی بود دو عدد امپول پروژسترون را عضلانی بزنید تا پریود شوید .