سلام من کم کاری تیرویید دارم ۲ماه بود پریود نمیشدم رفتم دکتر ،دیدم قرصم زیاد بوده و کم کرد ،حالا بعد دوماه ازمایش دادم و تیرویید نرماله اما هنوز پریود نشدم ،قرص پروژسترون شبی دوتا تا ۵ روز خوردم،اما دقیقا شبی که فطع کردم‌سرماخوردگی و گلودرد شدید دارم و مجبور شدم اموکسی سیلین و استامینوفن بخورم،میترسم اینا اثز قرص را کاهش بدن و پریود نشم تازه یک‌روز از اثر قرص گذشته و اولین‌باره که قرص مصرف میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

داروهای ذکر شده باعث تاخیر در قاعدگی نمی شوند . اگر پریود نشدید مربوط به مشکل هورمونی تان است نه استامینوفن و اموکسی سیلین .