سلام خسته نباشین

ببخشید من تازه متوجه شدم زگیل تناسلی دارم و به دکتر مراجعه کردم و از دهانه رحم من نمونه پاپ اسمیر گرفتن برای نوع اچ پی وی ،گفتن که دهانه رحم مهم هست و داخل رحمم گفتن چند تا زگیل هست

حالا سوالم اینه اگه جواب ازمایشم منفی بشه این یعنی چی ؟؟؟یعنی اون دونه ها زگیل تناسلی نیست ؟؟؟؟؟ و من نباید نگران باشم ؟؟؟؟!

دکتر گفتن اگه مثبت شه باید کولپوسکوپی کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

چه مثبت و جه منفی شود شما زگیل دارید . و باید زگیلتان درمان شود .

اگر مثبت شود باید کولپوسکوپی هم بشوید تا دهانه رحم از نظر سرطان دهانه رحم بررسی شود .