هویت جنسی

با سلام،آیا خود زن پنداری موقع خودارضایی به شکلی که لباس زیر زنانه تنم هست و اینکه پسر هستم،ظاهرم هم پسرونه هست،تمایل به زن بودن،به اندازه ای هست که اعمال جنسی یک زن رو خودم برای خودم انجام میدم،مثل خود آلت خوری،یا مایع منی رو به زبان چشیدن،نمیدونم مشکل هورمونی دارم،که هورمون زنانه در بدنم زیاد هست،اخیراً خیلی به لباس زیر زنانه وابسته شدم نه فقط برا خودارضایی،آیا میشه بر خلاف ظاهر،از درون زن بود؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

با سلام و عرض و ادب

ااینکه ویژگی های جسمانی با تمایلات و عملکرد هورمونی هماهنگ نباشد، امکان پذیر است اما به نظر من می رسد مسئله شما این نیست. اینکه می فرمایید با تجسم پوشیدن لباس زیر زنانه و در واقع زن بودن ارضاء می شوید بیشتر یادآور اختلال مبدل پوشی است که در ادامه برایتان توضیح می دهم

تشخیص و ارزیابی مسائل مرتبط با اختلالات پارافیلیک نیاز به داشتن اطلاعات دقیق و جزئی دارد، بنابراین توصیه می کنم برای حل بهتر این مسئله به روان شناس/مشاور مراجعه کنید.

اولین نکته این است که افراد مبتلا به همراه پوشیدن لباس جنس مخالف یا فکر کردن به آن برانگیختگی جنسی را تجربه کنند. نکته بعدی این است که این افراد از نظر عاطفی از داشتن این الگو احساس ناراحتی کنند یا احساس کنند عملکرد اجتماعی یا بین فردی آن ها به مشکل برخورده است. از نظر زمانی شخص باید حداقل یک دوره 6 ماهه بروز برانگیختگی جنسی مکرر و شدید در پی مبدل پوشی که با خیال پردازی ها، امیال قوی و یا رفتارها همراه است را تجربه کند. این اختلال در مردان اغلب با (( خود زن پنداری )) همراه است (یعنی تمایل جنسی یک مرد برای تحریک جنسی با تفکر یا تخیل دربارۀ خود به عنوان یک زن)

در مردان اولین نشانه های مبدل پوشی ممکن است از دوران کودکی، به شکل شیفتگی شدید نسبت به یک مورد خاص از تن پوش زنانه آغاز گردد. قبل از بلوغ، مبدل پوشی احساس منتشر هیجانی لذت بخش را ایجاد می کند. با شروع بلوغ، به تدریج پوشیدن البسۀ زنانه نعوظ را برمی انگیزد و در برخی موارد مستقیماً به اولین انزال ختم می شود.

برخی از موارد اختلال مبدل پوشی به سمت نارضایتی جنسی پیشرفت می کنند. مردان دچار این حالت ممکن است به تدریج تمایل پیدا کنند برای مدت زمان طولانی تر در نقش زنانه باقی بمانند و نیز بدن خود را زنانه کنند. طبق گزارش این افراد، بروز نارضایتی جنسیتی معمولا با کاهش یا رفع تحریک جنسی ناشی از مبدل پوشی همراه است.