مشاوره کودک

سلام پسر سه سال و نیمه دارم جدیدا خیلی لجبازی میکنه باهام و اصلا به حرفمون گوش نمیده

باهاش حرف میزنم همیشه قول میده که این دفعه دیگه خوب باشه ولی باز هم تکرار میکنه

وقتی یه چیزی میخاد آنقدر نق میزنه و گريه میکنه منم گوش بحرفش نمیدم همون موقع سعی میکنم آرومش کنم ولی فایده ای نداره

مشکل ازکجاست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و عرض ادب
پيشنهاد ميكنم در درجه اول در اصرار به خواسته خودتون اصلا پافشاري نكنيد. دوم اين كه گريه كودكان حربه اي براي بدست اوردن خواسته خودشون هست كه بهتره در صورت واجب نبودن توجهي نكنيد.حتي سعي نكنيد ارومش كنيد.اگر به قولش عمل نكرد به روش نياريد و نهايتا اگر صحبتي شد فقط بگيد نارحتم .همين
پرتلاش و صبور باشيد.