نحوه برخورد با شیطنت کودک ۲سالو ۸ ماهه

پسرم ۲ سالو ۸ماهشه و تقریبا شیطونه و میخواد به همه وسایل تو خونه مخصوصا اشپزخونه دست بزنه و باهاشون بازی کنه برا همین درِکابینتارو میبندم ولی اگه مهمون داشته باشم و بخوام ظرف از تو کابینت بردارم و پسرم ببینه حتما میخواد بره تو کابینتو یه چیزی بیاره باهاش بازی کنه اگه نذارم که گریه و داد و بیداد میکنه اگرم بذارم یا براش خطرناکه یا اون وسیله رو خراب میکنه ، از طرفی مادرشوهرم چون پسرم نوه اولشه و خیلی دوسش داره خونه اونا هرکاری بخوادمیکنه  یا هرچیزی که بخواد بهش میدن ، حالا این دومدل رفتار یعنی تفاوت برخورد منو مادرشوهرم با پسرم مشکلی ایجاد میکنه تو تربیتش؟هفته ای یکی دو روز خونه مادرشوهرمه اخه

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و روزبخير
قطعا در سنين كودك شما كنجاكاوي بسيار عادي و طبيعي هست و دقت داشته باشيد تا وقتي خظر جسمي تهديدش نكنه اصلا مانع رفتارها و كارهاي كودك نباشيد.كودكان براي رشد نياز مبرم به  وارسي اطراف خودشون دارند .اين مسئله به فرايند رشد ذهني كمك ميكنه.