سلتم دخترم ۱۴ ماهشه و جدیدا خیلی اشتهاش کم شده چیکار کنم شما سندروس اطلاعاتی دارین آیا ب درد بخور هیت?
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی معمولا کودکان بین 1-2 سالگی ممکنه گاهی بی اشتها بشن. اگه شیر زیاد می خوره شیر خوردن رو کنترل کنید و در غذا خوردن آزادش بگذارید ساعت های غذا خوردن تنظیم شده باشه سندروس هم یکی از مولتی ویتامین هاست که می تونید استفاده کنید