باسلام من الان باردارم ودرهفته 29به سرمی برم.آزمایش دیابت رو یک هفته دیرتر انجام دادم بنا به گفته پزشکم -میخواستم بدونم ممکنه که تاالان دیابت روی بچم تاثیرشوگذاشته باشه آخه خیلی نگرانم -شنبه هم نوبت گرفتم پیش دکترغدداگه میشه جواب سوالموبدین............باتشکر
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی خیر. با کنترل به موقع مسئله حل می شه رژیممناسب و ورزش داشته باشید شاد باشید