فولیکول بالغ و تخمک گذاری

سلام. روز به خیر میشه فولیکول خوب و بالغ داشته باشی اما تخمک گذاری اتفاق نیفته؟ من این ماه روز ۱۴ پریودی سمت چپم ۳ تا فولی داشتم یکی ۲۴ یکی ۲۶ و یکی ۳۲. سمت راست هم ظاهراً نداشتم. پریدهامم منظمه ۲۸ یا ۲۹ روزی. حالا موندم که آیا میشه با وجود این فولی ها تخمک گذاری اتفاق نیفتاده باشه؟ یا حتما آزاد میشن؟ اینو از کجا بفهمم؟

برای فولی ۳۲ از سونوگرافیست پرسیدم که کیسته یا نه؟ گفت معلوم نیست کیست باشه. در ضمن آیا سرگیجه و حالت تهوع می‌تونه از علایم پس از آزاد شدن تخمک باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

تخمک گذاری اتفاق می افتد ولی ممکن است منجر به بارداری نشود .

در خانم های سالمی که تخمک گذاری منظم دارند احتمال بارداری بس از گذشت 6 ماه 50 درصد است .