سلام. من پسر 15 ماهه ای دارم و شیر خودم رو بهش میدم. چندی است که دچار درد زانو و کف پا شده ام. به ارتوپد مراجعه کردم و ایشان هم نرمش های مخصوص بهم گفتند که انجام می دهم. آزمایش هم دادم که میزان ویتامین دی من 24 شد. زیر 29 نوشته ناکافی. با توجه به اینکه من اگثر اوقات در خانه هستم و نور آفتاب نمی بینم چه میزان در هفته قرص ویتامین دی مصرف کنم یا آمپول بزنم که کمبودم برطرف شود؟ میزان کلسیمم هم 8.3 شده. از پاسخگویی شما متشکرم.
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

نه ولی باید روزانه ٤ لیوان شیر و یا معادلش از سایر لبنیات استفاده نمایید

تجربه شما

عزیزم درد کف پا و زانو از سردیه زنجفیل آبجوشه نبات بخور