فولیکول بالغ

سلام ، من تخمدانمpcoهستند این ماه لتروزول با آمپول سینال اف دکتر برام نوشته بودند، ۱۲ پریودی برا سونو رفتم تو تخمدان چپم ۲تافولیکول۲۰،یکی۱۶،یکی۱۴داشتم.

ولی دکتر برام آمپول hcgندادند گفتند تخمدان این سری زیادی کارکرده،

میخواستم بدونم بدون آمپول امکان بارداری وجود داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل طلبه
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام سایز فولیکول های تخمدان شما مناسب است اگر اولین بار است که از قرص های تحریک تخمک گذاری استفاده می کنید می توانید آمپول هاش سی جی تزریق نکنید در غیر این صورت با توجه به سایر خوب فولیکول ها تزریق آمپول هاش سی جی بلا مانع است موفق باشید