با عرض سلام و خسته نباشید دختر من با وزن 3600 و قد 50 متولد شده قد وزنش در پایان هشت ماهگی (اول ماه نهم) 8500 وزن و 76 قد هست آیا ایده آل هست ؟ تو ظاهر خیلی لاغر به نظر میرسه و حرفهای اطرافیان ناراحتم می کن
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام نسبت وزن به سن کودک شما روی صدک ٥٧ درصد و نسبت قد به سن دختر شما روی صدک ٩٩ درصد است. بنابراین از نظر من کودک شما در بهترین وضعیت ممکن به سر می برد و چون رشد قدی بیشتر از رشد وزنی بوده کمی لاغر به نظر میرسد. توصیه من به شما اینست که به شیوه کنونی تغذیه را ادامه دهید و به نظر اطرافیان توجه نکنید با احترام دکتر پیام فرح بخش