سلام خسته نباشید من دختر م پنج سال و ده ماهشه امسال میره پیش دبستانی اما پانزده ونیم کیلو خیلی رابطه خوبی با خوردن نداره نمی دونم چیکار کنم که کرنش بره بالا اشتها برای خوردن غذا پیدا کنه خیلی نگرانشم حتی غذاهایی هک که دوست داره رو براش تکرار کنم نمی خوره می خواستم بدونم برای به اشتها آمدنش دارویی هست که اشتهاش رو باز کنه
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی با توجه به اینکه کودکتون الان به غذا خوردن و نحوه اون کاملا هوشیاره بهتره در غذا پختن شرکتش بدید سر ساعات مشخص غذا بدید و بین وعده های غذایی ریزه خواری نداشته باشه