وسواس فکری راحب خانواده همسرم

سلام خسته نباشید من ۳ ساله با پسرخالم ازدواج کردم ۲۴ سالمه با مادرشوهر و پدرشوهرم یک ساختمان میشینم طبقه بالاشون زندگی میکنم موقع خواستگاری شرطم این بود که من آدمی نیستم که با خانواده همسر تو یه ساختمون بمونم اونام گفتن باشه بیا دوسال بشین بعد برادرشوهرت ازدواج کرد برو اون یکی خونمون(مستقله) زندگی کن گفتن اون یکی خونه خرجش زیاده الان نداریم خرج کنیم منم به اصرار مادرم قبول کردم از روزی که عروسی کردیم فهمیدم بهم دروغ گفتن و برادرشوهرم قراره اون خونه بشینه یک ماه دیگه عروسیه برادرشوهرمه به اون خونه هم کلی خرج کردن و بازسازیش کردن این مورد بدجور رو اعصابامه و مثل خوره افتاده تو مغزم و اصلا آروم نمیشم که برادرشوهرم و جاریم برن بشینن تو خونه ای که من با هزار امید و آرزو خودمو تصور میکردم داخلش خیلی فشار رومه هرچه قدر با خودم کلنجار میرم قبول نمیکنم که اونا چرا اونجا بشینن دارم خودمو نابود میکنم هر کاری میکنم آروم نمیشم و قبول هم نمیکنم که بهم دروغ گفتن حتی از نزدیکیای اون خونه رد میشم هم دلم میگیره و اعصابام میریزه بهم چیکار کنم من😭😭😭 میشه راهنماییم کنید دیگه امکان اون خونه رفتن رو هم ندارم جاریم جهیزیشو داخلش چیده هرچه قدر جنگ و دعوا کردم هرچه قدر قهر کردم قبول نکردن که اون حرف رو زدن و نزاشتن اون خونه برم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

همراه عزیز
کاملا احساس شمارا درک میکنم شما انتظار داشتید که درآن خانه بروید و نشد و نخواستن.شما نمی‌توانستید یک تنه به این خانه برسید همسرتان باید شما را همراهی می‌کرد.الان احساس خود را بشناسید احساس خشم همراه با ناکامی...
قید آن خانه رابزنید و از همسرتان همراهی طلب کنید اونقدری که بتوانید مستقل بشوید
دعوا.بحث و قهر فایده ای ندارد فقط و فقط خیلی با سیاست از خانواده شوهر جدا شوید این در حالی هست که همسرتان با شما باشد..