بنده خانمه ۳۵ ساله هستم که بخاطر شرایط روحی و جسمی خودم ،سختی تربیت بچه ،دیدن چالش های پدر و مادرای دیگه راغب به بچه‌ دار شدن نبودم.بعد ۷ سال از ازدواجم بچه دار شدم  .فرزندم از نوع سخت و‌ خیلی کنجکاو و باهوش و بازیگوشه و نگهداریش در حد توان من نیست الان ۲ سال و نیمه هست.بی‌خواب هم هست .حتی اگر خسته باشه به زور ساعت ۲ شب میخوابه .حالا چون من انتخاب کردم که این بچه به دنیا بیاد تمام سختی هایی که‌میکشم و تمام سختی هایی که فرزندم میکشه رو مقصر خودم میدونم و همش میگم نکنه تمام این مشکلات رو میدونستم چرا مادر شدم .حتی جلسه مشاوره رفتم اما فایده ای نداشت.کلی کلاس فرزند پروری و کنترل خشم و ...هم هزینه کردم اما برام ثمره ای نداشت  .البته ده ساله بیمار هستم .سردرد های شدید و ضعف  و بدن درد جوری که مادرم کارامو انجام میده و علت مشخصی نداشت و برخی دکترا میگفتن ممکنه  باردار بشی و در اثر تغییرات بدن بیماریت بهتر بشه . شاید برای فرار از اونهمه درد بوده .اما‌حالا حال روحیم بده و واقعا خسته ام .گفتم شاید در این سایت به خواست خدا حرفی کمک کننده بهم زده بشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

مادر گرامی
پشیمانی از پدر و مادر شدن بلافاصله پس از والدین شدن می تواند نشانه ای از یک اختلال خلقی پس از زایمان مانند افسردگی پس از زایمان(PPD) باشد. این اختلال با احساس پوچی، ناامیدی، تحریک پذیری، افکار تند، بی خوابی و غم مشخص می شود
شما باید احساسات خود را بهبود ببخشید
احساسات خود را با فرد مورد اعتماد یا درمانگر به اشتراک بگذارند
راه های مدیریت استرس را یاد بگیرید
در نظر گرفتن راه هایی برای محول کردن برخی مسئولیت ها، مانند استخدام پرستار برای مراقبت از کودکان یا کمک به خانه داری
حتی ۱۰ دقیقه پیاده روی می تواند به کاهش استرس و بهبود خلق و خو کمک کند.
ارزیابی مجدد معنای مادر خوب بودن؛ بدانید که کمال در تربیت غیر ممکن است و به اندازه کافی خوب هستید.
در گام نخست از روانپزشک ماهر کمک بگیرید تا دارو دریافت کنید .