اصرار همسر به جدایی

سلام وقت بخیر همسرم سه سال بعد عقدمون گفت جدا شیم من خیلی اصرار کردم بمونیم با هم درست میکنیم هر بار میگفت نه داشتم راضی میشدم به جدایی فهمیدم باردارم خوشحال هستم بابت نعمتی که خدا بهمون داده مدت بارداری و این شش ماه که نوزاذم به دنیا اومده چیزی نگفت تا هفتع قبل که گفت جدا شیم بهم ریختم بخاطر بچه‌م فهمیدم با دختر رابطه داره چقدر نمیدونم وای میبینم عکس برهنه شو می‌فرسته من اصلا یه جوری م نمیگم ناراحت نیستم ازش ولی کفری هم نشدم بد دهن شده زود جوش میاره حواسش به بچه نیست دو هفته است رابطه نداریم دیر میاد خونه دیر می‌خوابه زود انزالی هم داره چیکار کنم گیجم نمیدونم کار درست چیه ازش بدم نمیاد ولی دلم براش میسوزه

اینده بچه م چی میشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

در این همه نخواستن ها و نادیده گرفتنها باردار شدید در حالی که خودتان بلاتکلیف بودید.
دلتان برای ایشون میسوزه؟ دلتان برای خودتان به رحم باشد چرا که در زندگی ماندید که ارزشی برایتان وجود ندارد.از مشاور کمک بگیرید تا بتوانید تصمیم جدی بگیرید..امسال نه.سال دیگه .با زور نمی‌توان دوست داشت و ماند.