2777
2789
عنوان

خنده دارترین تاپیکها و عنوانهایی که توی نی نی سایت دیدین...

| مشاهده متن کامل بحث + 2633 بازدید | 101 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر من تازه ماجراتو خوندم 😭 خیلی قشنگ نوشته بودی اون طرف قفل بود نشد بگم

این اهنگه رو خودم خیلییی دوسش دارم شما هم گوشش کنید بی ربط نیست به رابطه سابقتون

https://music-fa.com/download-song/70639/

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک زدم و توی عنوان به طور واضح یه قشر خاصی رو مخاطب قرار دادم، مثلا نوشتم دخترای مجرد بیاید، یا دانشجو ها بیاید، لطفا فقط همون عده بیان و توی تاپیکایی که بهتون مربوط نمیشه داخل نشید و کامنت متفرقه نذارید چون جوابی بهتون داده نمیشه و ارجاع داده میشین به این امضا. با رعایت این چیزی که گفتم چه توی تاپیکای من چه بقیه تاپیک ها با شعور تر و با شخصیت تر بنظر میاید (و بالعکس) 😊 و همچنین وقتی تاپیک میزنم یعنی یه سوالی دارم پس سوالمو با سوال جواب ندید و اگر فقط جوابمو میدونید کامنت بذارید!!!

استارتر من تازه ماجراتو خوندم 😭 خیلی قشنگ نوشته بودی اون طرف قفل بود نشد بگم این اهنگه رو خودم خیل ...

مرسی عزیزم. خیلی قشنگ بود.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
سلام عزیزم 🥺❤️ شما برنامه نویسین؟  من میخوام کار وردپرس یا سئو رو شروع کنم میتونم چنتا سوال ...

سلام. بله حتما تا جایی که بتونم کمک میکنم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
سلام. بله حتما تا جایی که بتونم کمک میکنم

عزیزم من تازه میخوام شروع کنم

بین سئو و وردپرس و  فرانت اند موندم

کودوم کمتر پیچیدگی داره و زودتر میشه ب درامد رسید؟ 

رشتم غیرمرتبط بوده

تو شهرمونم هیچ جایی برا کار حضوری نیست 

شهر دیگه نمیتونم برم، و اینکه سرزبونمم زیاد خوب نیست برا دوست شدن با آدمای مختلف و گرفتن پروژه

بنظرتون چیکار کنم؟ ممکنه با شرایط من؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
عزیزم من تازه میخوام شروع کنم بین سئو و وردپرس و  فرانت اند موندم کودوم کمتر پیچیدگی داره و ز ...

سئو به معنی کار حرفه ای با گوگله. به زبان ساده باید سایتهایی که از قبل طراحی شدن رو بگیری و ارتقا بدی. تجربه و مهارت بالا و به روز بودن همیشگی میخواد ولی مزیتش اینه که نیازی نیست خیلی در ارتباط باشی. میتونی یه جایی توی شهرهای بزرگ استخدام بشی و دورکاری کنی. درامدش عالیه.

فرانت اند به معنای طراحی ظاهر گرافیکی وبسایته. اگه سلیقه خوبی داری یا کار طراحی انجام دادی خیلی راحته. میتونی خودت پروژه انجام بدی و توی سایتهای مختلف ایرانی یا خارجی برای فروش بذاری یا با یه برنامه نویس همکاری کنی. درامدش بالا نیست ولی لذت بخش و بی استرسه.

وردپرس یه برنامه برای طراحی سایته. جدیدا تبلیغات الکی زیادی در موردش میشه ولی حرفه ای شدن توش خیلیم آسون نیست و باید کنارش کمی برنامه نویسی هم یاد بگیری و به موارد قبلی هم تسلط نسبی داشته باشی. میشه جایی استخدام شد ولی پول واقعا کمی میدن. اگه بخوای درامدش خوب باشه باید روی مهارتهای ارتباطیت کار کنی. به خصوص که پروژه‌ایه و باید بارها با کارفرما سر و کله بزنی.

ضمنا برای یادگیری هیچکدوم نیاز به کلاس و دوره نیست. تمام اینا خیلی کامل و رایگان توی اینترنت هستن. اگه زبانت هم کمی خوب باشه که فبها.

توی همین زمینه‌ها کار به عنوان ادمین حرفه ای هم خوبه چون کمبودش واقعا حس میشه. ادمین کسیه که توی سایت، اینستا و... محتوای مناسب میذاره و باعث رشدش میشه.

امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه  

سئو به معنی کار حرفه ای با گوگله. به زبان ساده باید سایتهایی که از قبل طراحی شدن رو بگیری و ارتقا بد ...

ممنونم ک اینقد وقت میذارین

1.ببینین من همش حس میکنم حالا بفرض ک وقت بذاریم و یاد بگیریم

پروژه چطور گیر بیارم

مخصوصا اولین پروژه

و هیشکی دقیق از صفر تا صد نمیگه چیکارا کرده تا ب اون جایگاه و درآمد دلخواه رسیده

چن وقت باید کار کرد تا ب درآمد رسید 

بالای 25 و زیر 30 سالگی برای شروع دیر نیست؟ 

2. کودوم از این سه مورد زودتر ب درآمد میرسه؟ برا کودوم پروژه بیشتره؟ 

ممنونم ک اینقد وقت میذارین 1.ببینین من همش حس میکنم حالا بفرض ک وقت بذاریم و یاد بگیریم پروژه چطور ...

شرایط هرسه رو برات توضیح دادم.

برای کار سئو بهتره جایی استخدام بشی و اونا پروژه میگیرن و بهت میدن. اگه کارت خوب باشه اصلا نیازی نیست تو بگردی... تو هوا میبرنت. حداقل دو سال باید تلاش کنی و اگه حرفه ای باشی درامدت بالای 100 تومن در ماهه.

فرانت اند هم تقریبا همینطور... استخدام میشی یا کارها رو آماده میکنی و برای فروش میذاری که هرکس خواست بخره. یک سال وقت میبره و درامدش کاملا بستگی به مهارت و حجم کار داره.

فقط برای وردپرس بهتره پروژه بگیری... توی سایتهای فری لنسری آگهی بزن. به اطرافیان پیشنهاد بده. یک سال یادگیری و تمرین لازمه و یک سال وقت میخواد که نمونه کارهات تکمیل بشه. درامدش حدودا ماهی بیست تومنه.

به نظر من به ترتیبی که نوشتم بازار دارن.

توی این مدل کارا اول باید دنبال کامل کردن رزومه باشی بعد میبینی که پروژه خودش میاد. همونطور که یه نقاش اول باید چند تا طرح خوب بزنه که همه ببینن و بعد خودشون بهش سفارش میدن.

نه... اصلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دیر نیست.

شرایط هرسه رو برات توضیح دادم. برای کار سئو بهتره جایی استخدام بشی و اونا پروژه میگیرن و بهت میدن. ...

عزیزم دوتا سوال

الان من چندجا خوندم ک کسی زیاد ب فرانت اند کار تنها پروژه نمیده باید فول استک باشی تا پروژه دورکاری گیرت بیاد درسته؟ 

درآمد فروش قالب و افزونه وردپرس توی ژاکت و راست چین و... چطوره؟ برای این کار نقشه ی راهش همون مثل فرانت انده؟ یا باید وردپرس کار بود؟ 

2810